Omschrijving

De woning Engelbertsweg 4 in Hengelo is een vrijstaande woning met bouwjaar 1977. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 173 m2. De perceeloppervlakte is 3238 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NLType
Vrijstaande woning
Wonen
173 m2
Perceel
3238 m2
Bouwjaar
1977

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

Huis kopen in Hengelo

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Hengelo . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Hengelo en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

5.6 km

Bushalte

0.47 km

Kinderopvang

0.19 km

Basisschool

0.58 km

Supermarkt

5.49 km

Bioscoop

6.35 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Hengelo Verspreide huizen Beckum. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 45 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Hengelo ligt in de gemeente Hengelo (O), deze gemeente heeft in totaal 81049 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 34.981 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 22 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen