Omschrijving

Nieuw in de verkoop: de Denekamperdijk 6 in Losser.

Gelegen in Losser ligt deze fraaie en ruime woning aan de Denekamperdijk. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 146 m2 en bevindt zich op een ruim perceel met een oppervlakte van 337 m2. De woning is gebouwd in 1976.

De woning is onder andere voorzien van een oprit voor meerdere auto's, een carport aan de voorzijde van de woning, een ruime garage en een brede achtertuin met een overkapping.

De woning biedt onder andere een verdiepte zitkamer met een gesloten houthaard en ombouw om de radiatoren en een ruime woonkeuken in U-vorm voorzien van inbouwapparatuur.

Op de 1ste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers (waarvan er 1 momenteel dienst doet als inloopkast en 1 is voorzien van een balkon) en een ruime badkamer welke is voorzien van onder andere een inloopdouche, ligbad met bluetooth audio systeem, een dubbele wastafel, designradiator en een toilet.

Middels een vaste trap bereikt u de 2e verdieping waar eventueel een 5e slaapkamer gerealiseerd kan worden (deze doet nu dienst als bergruimte). Tevens bevindt zich hier de CV-opstelling (Bosch HR Combi van 2017 in eigendom).

Indeling:

Indeling: entree/hal, toiletruimte voorzien van een vrijdragend wandcloset en fonteintje, de meterkast en de toegang tot de woonkamer. De verdiepte woonkamer beschikt samen met de hal en keuken over een laminaat vloer en is voorzien van een gesloten houthaard en ombouw om de radiatoren.

Vanuit de living bereikt u de open leef keuken. De ruime keuken is aan de achterzijde gesitueerd. Het keukenblok in U-opstelling heeft de beschikking over een hete luchtoven, separate magnetron, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, groot werkblad, afzuigkap, een koelkast met vriesgedeelte en een ruime hoeveelheid kast- en laden ruimte.

Vanuit de living bereikt u tevens de:

1ste verdieping: overloop en 4 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en de badkamer is bedekt met plavuizen. De master bedroom is voorzien van airconditioning en de achterste slaapkamer heeft de beschikking over een balkon. De ruime badkamer is voorzien van onder andere een inloopdouche, ligbad met bluetooth audio systeem, een dubbele wastafel, designradiator en een toilet.

Middels een vaste trap bereikt u de 2e verdieping met een overloop, diverse bergruimtes en een 5e slaapkamer. De vloer is voorzien van vloerbedekking.

Tuin:
De brede achtertuin is gelegen op het zuiden en is onder andere voorzien van een zeer ruime overkapping met een bar, gazon, stenen borders, houtopslag en een achterom.

Bijzonderheden:

- Verdiepte woonkamer voorzien van gesloten houthaard
- Ruime leefkeuken voorzien van inbouwapparatuur.
- In totaal 5 slaapkamers
- Carport met garage met ruimte voor 3 auto’s
- Garage voorzien van electra en bekleed met kunsstof.
- Ruime overkapping met bar
- Nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing
- Aircondition op slaapkamer
- Balkon op achterste slaapkamer
- Rolluiken aan de achterzijde op de 1ste verdieping
- CV ketel Bosch HR van 2017 in eigendom
- Wenteltrappen zijn vervangen door vaste trappen
- Brede, op het zuiden gerichte achtertuin

Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

In de koopovereenkomst zullen de navolgende zaken worden opgenomen:

- Het stellen van een bankgarantie/ waarborgsom van 10% van de koopsom.

Lees meer


Type
2-onder-1-kap
Wonen
146 m2
Perceel
339 m2
Bouwjaar
1976

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Denekamperdijk 6, Losser

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 605.000 en € 655.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Losser

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Losser . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Losser en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

6.21 km

Bushalte

0.84 km

Kinderopvang

0.14 km

Basisschool

0.14 km

Supermarkt

1.02 km

Bioscoop

9.48 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Losser Losser-Oost. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 3227 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Losser ligt in de gemeente Losser, deze gemeente heeft in totaal 22888 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 34.981 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 15 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Hebben vaak oudere kinderen

Wonen in vrijstaande huizen of twee-onder-een-kapwoning

Beschikken vaak over 2 of meer auto''s

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen