Omschrijving

De woning Pastoor van Laakstraat 33 in Overdinkel is een 2-onder-1-kap met bouwjaar 1935. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 131 m2. De perceeloppervlakte is 544 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NL


Duurste huizen in Overdinkel

Duurste huizen?


Type
2-onder-1-kap
Wonen
131 m2
Perceel
544 m2
Bouwjaar
1935

Woningmarkt

Woningwaarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is:
Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket.

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 325.000 en € 375.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Een huis kopen in Overdinkel? Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Overdinkel. We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Klik hieronder om te bekijken wat een gemiddelde woning kost in Overdinkel.

woningmarkt image

Treinstation

4.4 km

Bushalte

0.29 km

Kinderopvang

0.3 km

Basisschool

0.3 km

Supermarkt

0.19 km

Bioscoop

9.39 km

Woning bezichtigen

Wilt u deze woning bezichtigen dat kan via onze partner JAAP.NL. Klik op onderstaande knop.


Buurt

Deze woning ligt in de buurt Overdinkel Overdinkel kern. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 2447 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Overdinkel ligt in de gemeente Losser, deze gemeente heeft in totaal 22683 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2020.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 24.967 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddeld. Het aantal inbraken lag in 2019 op 28 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 45 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

65+ jaar

Waarschijnlijk met pensioen

Wonen in stedelijke of buitengebieden

Woont meestal in een appartement

Inkomen is gemiddeld

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen