Omschrijving

Larenseweg 58, Holten

Op een mooie locatie nabij het centrum van Holten met al haar prachtige voorzieningen staat dit ruime woonhuis met grote houtenschuur en carport. Het geheel heeft een woonoppervlak van maar liefst 191m2.
De woning ligt op een mooie ruime kavel van ca 623 m2, en de ligging is zeer gunstig te noemen t.o.v. station, scholen op- en afrit A1 en natuurlijk niet te vergeten het prachtige buitengebied van Holten (Beuseberg en Holterberg).

Indeling:
Entree, hal met toiletruimte en meterkast en doorgang naar de ruime bijkeuken met wasmachine aansluiting en opstelplaat voor de cv- installatie.
Zeer ruime leefkeuken met keukenblok in hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur, o.a. 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelcombinatie, aansluitend eetkamer/ kantoor.
Grote woonkamer met houtkachel en grote raampartij dit zorgt voor een heerlijke lichte kamer, tussenhal met trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping:
Ruime overloop met aansluiten 5 slaapkamers waarvan er 3 zijn voorzien van vaste kasten, ruime badkamer met wastafel, wandcloset en douchehoek met glazendeur.

2e verdieping:
Bereikbaar via een vlizotrap vanuit de overloop, de zolder is volledig beloopbaar en zeer geschikt als opslagruimte.


Bijzonderheden:
Bruto inhoud van het geheel is 757m3, overige inpandige ruimte van 32.5m2 met een externe bergruimte van 34.2m2.
Gedeeltelijk dubbele beglazing
Cv-installatie: Nefit combiketel
De schuur en carport is ca 5 jaar geleden gebouwd

I.v.m. de komende aanliggende nieuwbouw zal de entree en bijkeuken ca 55cm worden vergroot, hierbij zal tevens de toiletruimte worden vernieuwd en voorzien worden van een wandcloset met fontein, ook is er in overleg inspraak over de tegelkeuze in bovengenoemde.

Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Lees meer


Type
2-onder-1-kap
Wonen
191 m2
Perceel
507 m2
Bouwjaar
1971

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Larenseweg 58, Holten

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 715.000 en € 765.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Holten

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Holten . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Holten en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

0.75 km

Bushalte

0.08 km

Kinderopvang

0.24 km

Basisschool

0.17 km

Supermarkt

0.58 km

Bioscoop

21.01 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Holten De Beuseberg. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 4366 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Holten ligt in de gemeente Rijssen-Holten, deze gemeente heeft in totaal 38204 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 64 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Hebben vaak oudere kinderen

Wonen in vrijstaande huizen of twee-onder-een-kapwoning

Beschikken vaak over 2 of meer auto''s

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen