Omschrijving

De woning Rozengaarde 14-201 in Rijssen is een appartement met bouwjaar 2014. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 71 m2. De perceeloppervlakte is 1222 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NLType
Appartement
Wonen
71 m2
Perceel
1222 m2
Bouwjaar
2014

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Rozengaarde 14-201, Rijssen

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 255.000 en € 305.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Rijssen

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Rijssen . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Rijssen en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

0.51 km

Bushalte

0.23 km

Kinderopvang

0.38 km

Basisschool

0.31 km

Supermarkt

0.19 km

Bioscoop

11.08 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Rijssen Kern-Rijssen. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 4779 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Rijssen ligt in de gemeente Rijssen-Holten, deze gemeente heeft in totaal 38204 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 11 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

65+ jaar

Waarschijnlijk met pensioen

Wonen in stedelijke of buitengebieden

Woont meestal in een appartement

Inkomen is gemiddeld

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen