Omschrijving

In het hart van Oldemarkt vindt u op de hoek van de Kruisstraat en de Kerkstraat deze karakeristieke vrijstaande woning met moderne tuin, en slaapkamer op de begane grond. De bijkeuken zou heringericht kunnen worden, zodat er ook ruimte is voor een badkamer op de begane grond.

Deze woning heeft als bouwjaar 1915 en staat op perceel grond van 167 m².

In 2021 is de hele tuin gemoderniseerd en voorzien van een prachtige houten berging met een westgerichte overkapping, nieuwe tuininrichting en erfafscheiding. In 1977 is de woning aan de achterzijde uitgebreid met een aanbouw met daarin de bijkeuken.

Indeling:
Entree met trapopgang en toegang naar een berging.

De woonkamer en keuken bevinden zich aan de voorzijde van de woning. Daarachter is een slaap- of werkkamer gesitueerd. Deze drie vertrekken zouden ook bij elkaar gevoegd kunnen worden, waardoor een ruime living met keuken tot de mogelijkheden behoort.

Aan de achterzijde bevindt zich de riante bijkeuken met achteruitgang, die tevens toegang geeft naar de toiletruimte.

Op de eerste verdieping waren oorspronkelijk een overloop, drie slaapkamers met berging, een badkamer en een CV-kast met combi-ketel 2014. Van twee slaapkamers met berging is één grote slaapkamer gemaakt, waarbij de berging nu als walk-in-closet functioneert. Ook zijn de radiatoren zo geplaatst dat de voorste slaapkamer weer gescheiden kan worden in twee slaapkamers. De badkamer is retro, en voorzien van een douchehoek, ligbad, 2e toilet en een wastafel.

De tweede verdieping is met een vlizotrap bereikbaar en ingericht als berging. Geheel geïsoleerde kap met nieuw dakbeschot.

De woning is nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing, de aanbouw is voorzien van muur- en vloerisolatie, en de zolder is voorzien van sandwichpanelen, waarbij ook de schuine kanten op de 1e verdieping zijn na geïsoleerd. De eigenaar heeft afgelopen jaar ca. 1.300 m³ gas verstookt. Het energielabel van deze woning is D.

De achtertuin is op het noordwesten gesitueerd, en afgelopen jaar geheel gemoderniseerd.

Mooi uitzicht over het pleintje met parkeervoorzieningen, en daarachter een kerk.

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
103 m2
Perceel
169 m2
Bouwjaar
1915

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Kruisstraat 18, Oldemarkt

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 205.000 en € 255.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Oldemarkt

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Oldemarkt . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Oldemarkt en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

6.93 km

Bushalte

0.36 km

Kinderopvang

0.05 km

Basisschool

0.24 km

Supermarkt

0.31 km

Bioscoop

15.46 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Oldemarkt Oldemarkt. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 1877 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Oldemarkt ligt in de gemeente Steenwijkerland, deze gemeente heeft in totaal 44341 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen