Omschrijving

Aan de rand van het natuurgebied “Weerribben-Wieden” gelegen ruime vrijstaande woning met een slaap- en badkamer op de begane grond. Op enkele meters afstand beschikt de woning over een ligplaats in de bewonershaven. De woning is voorzien van een woonkamer, keuken, bijkeuken, 5 slaapkamers, 2 badkamers en een vliering. De tuin beschikt o.a. over een overdekt terras, berging en een carport. De woning met uitzicht over de landerijen is gelegen op een perceel van 565m² en heeft een woonoppervlakte van ca.235m².

Indeling
Overdekte entree/hal met meterkast, toilet en trapopgang. De ruime woonkamer met serre beschikt over veel lichtinval, een rookkanaal, schuifpui naar het overdekte terras en de keukenopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur, o.a. gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vrieskast, combimagnetron, koffiemachine en een vaatwasmachine. De bijkeuken is voorzien van een toegang naar de tuin. Via de hal bereikt u ook de slaapkamer met een eigen badkamer voorzien van een douche, toilet en een wastafel. De slaapkamer is ook bereikbaar via een eigen entree.

Eerste verdieping
Overloop met vide, kastenwand, toilet, berging en 4 slaapkamers, waarvan de grootste is voorzien van een inloopkast en een loggia. De badkamer beschikt over een dubbele wastafel, ligbad en een douchehoek.

Tweede verdieping
Een vliering bereikbaar via een luik in één van de slaapkamers.

Tuin
De tuin beschikt over diverse terrassen, een overdekt terras, een carport, 2 bergingen en een oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

Bijzonderheden
Bijzonderheden/resumé:
- de woning is geschikt voor meerdere doeleinden, o.a. wonen - werken, B&B
- de woning beschikt over een ligplaats voor een kleine boot in de nabij gelegen bewonershaven;
- de woning beschikt over een lichte woonkamer met serre en uitzicht over de landerijen;
- de woning beschikt over een moderne luxe keuken met diverse inbouwapparatuur;
- de woning beschikt over een slaap- en badkamer op de begane grond;
- de woning beschikt totaal over 5 slaapkamers en 2 badkamers;
- de woning beschikt over vloerverwarming op de begane grond;
- de woning beschikt over 14 zonnepanelen;
- de woning beschikt over een tuin met o.a. een overdekt terras, carport en parkeergelegenheid.


Ossenzijl

Het dorp Ossenzijl valt onder de gemeente Steenwijkerland en is gelegen in de Kop van Overijssel tussen de natuurgebieden de “Weerribben-Wieden” en de “Rottige Meente”. De naam van het dorp is ontleend aan de familie Osse die een sluis (=zijl) beheerde. De sluis wordt niet meer gebruikt, maar nog steeds is de Kalenbergergracht een belangrijke doorgaande scheepvaartroute, maar dan nu voor de pleziervaart van en naar de Overijsselse en Friese meren.

Vanuit Ossenzijl kunt u heerlijk fietsen, wandelen en varen door de natuurgebieden, één van de mooiste plekjes van Nederland.

Ossenzijl is via de weg (A32/A6) goed bereikbaar. Het ligt ongeveer 60 autominuten van de randstad, 15 autominuten van Steenwijk, Wolvega en Emmeloord en enkele autominuten van Oldemarkt. Oldemarkt heeft een centrumfunctie voor de omgeving. Hier vindt u diverse winkels en tevens tal van voorzieningen op het gebied van cultuur en sport.

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
235 m2
Perceel
522 m2
Bouwjaar
2010

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Venebosweg 2, Ossenzijl

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 1.165.000 en € 1.215.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Ossenzijl

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Ossenzijl . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Ossenzijl en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

9.7 km

Bushalte

0.15 km

Kinderopvang

0.52 km

Basisschool

0.23 km

Supermarkt

3.75 km

Bioscoop

16.57 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Ossenzijl Ossenzijl. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 1269 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Ossenzijl ligt in de gemeente Steenwijkerland, deze gemeente heeft in totaal 44341 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen