Omschrijving

De woning Harm Wichersweg 8 in Zuidveen is een hoekwoning met bouwjaar 1964. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 78 m2. De perceeloppervlakte is 382 m2.Type
Hoekwoning
Wonen
78 m2
Perceel
382 m2
Bouwjaar
1964

Woningwaarde

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Harm Wichersweg 8, Zuidveen

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 315.000 en € 365.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


woningmarkt image

Treinstation

1.62 km

Bushalte

0.23 km

Kinderopvang

0.38 km

Basisschool

0.34 km

Supermarkt

1.1 km

Bioscoop

10.19 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Zuidveen Zuidveen. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 1537 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Zuidveen ligt in de gemeente Steenwijkerland, deze gemeente heeft in totaal 44126 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 19.194 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.woningmarkt image

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen