Omschrijving

The sky is the limit. Ben jij op zoek naar een appartement met ge-wel-dig uitzicht over Amersfoort, een lift in het complex en een woning die echt helemaal af is? Dan hoef je niet verder te zoeken! In 2018 is het appartement helemaal vernieuwd. De luxe keuken, hippe badkamer, sfeervolle woonkamer, 2 fijne slaapkamers, eigen parkeerplaats en berging maken de woning helemaal af. Het vrije uitzicht over Amersfoort moet je echt met eigen ogen bekijken.
Eigenlijk is alles waar de binnenstad zo bekend om staat, op korte afstand: de Hof met terrassen, de wereldberoemde Koppelpoort, het groene Plantsoen-Noord met de prachtige stadsmuur, culturele bezienswaardigheden maar natuurlijk ook de diverse leuke winkelstraatjes.
Laat je verrassen en maak een afspraak voor een bezichtiging!

Koken en ontspannen
Via de lift of trap betreden we de woning op de 6e verdieping. Je komt binnen in de hal, waar je toegang hebt tot de verschillende vertrekken. Bij binnenkomst in de woonkamer ben je verkocht! Door de glazen schuifpuien heb je geweldig uitzicht. De dag beginnen met zonsopkomst en een vers gezet kopje koffie maakt het hier heerlijk wakker worden. De luxe (Tulp) keuken uit 2020 heeft een tijdloze look met een composiet keukenblad, een BORA inductiekookplaat, koelkast, vriezer en een oven. De houtlook en hoogglans ladekasten maken het helemaal af.

In de living is er ruimte voor een royale zithoek, om na een lange werkdag te ontspannen. Ook is er een mogelijkheid om een gezellige eethoek te creëren. Het hippe behang maakt het helemaal van nu! De (laminaat) vloer, die je in de hele woning terug ziet, zorgt voor een luxe sfeer.

Slapen en verfrissen
Vanuit de living loop je door naar de slaapkamers. In de tussenhal heb je de ruimte om nog een fauteuil neer te zetten voor een rustig momentje om te genieten van het uitzicht. Beide slaapkamers beschikken over inbouwkasten. De glazen wanden maken deze ruimtes uniek.

De hippe badkamer is in ook 2018 vernieuwd. De badkamer is helemaal van deze tijd en geheel betegeld, voorzien van een ruime inloopdouche met regenkop, wastafelmeubel met verlichte spiegel en een ronde waskom maken deze ruimte helemaal af. Het bezoek hoeft de badkamer niet in, er is een los toilet in dezelfde stijl. Ideaal! Wasjes draai je in de praktische wasruimte.

Bijzonderheden
- Gehele woning in 2018 vernieuwd, o.a.: gestucte wanden, drempelloze woning met een doorlopende (laminaat)vloer, luxe keuken (2020) en hippe badkamer
- Levensloopbestendig
- Bouwjaar: 2007
- Energielabel: A
- Maandelijkse VvE-bijdrage € 135,-
- Lift aanwezig
- Eigen parkeerplaats en bij de ingang van het complex de mogelijkheid om gratis te parkeren
- Oplevering: in overleg

Wil jij wonen aan de Binckesstraat 54? Kom langs tijdens een bezichtiging!

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
91 m2
Perceel
1364 m2
Bouwjaar
2007

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Binckesstraat 54, Amersfoort

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 445.000 en € 495.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Amersfoort

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Amersfoort . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Amersfoort en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.61 km

Bushalte

0.39 km

Kinderopvang

0.26 km

Basisschool

0.23 km

Supermarkt

0.7 km

Bioscoop

0.78 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Amersfoort Evertsenstraat. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 8581 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Amersfoort ligt in de gemeente Amersfoort, deze gemeente heeft in totaal 157462 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 31.938 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 4 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen