Omschrijving

NIEUW BIJ VOORBACH MAKELAARDIJ: Luxueuze en state-of-the-art afgewerkte 2-onder-1-kapper met alle mogelijke voordelen die het wonen te bieden kan hebben! De huidig eigenaar heeft met het eigen bouwbedrijf alles tot in de puntjes perfect verzorgt. Tevens zijn er nog verbouwmogelijkheden door de WAARDECHEQUE! Wilt u extra kamers op de verdiepingen of andere aanpassingen aan de woning? Dan is dit in overleg als 'part of the deal' allemaal mogelijk. Naast de gigantische woon- en perceeloppervlakte heeft de woning met de serre, tuinkamer, carport en garage werkelijk waar alles wat u zoekt.

Alles in deze woning ademt kwaliteit en kenmerkt zich door een uitermate luxe en strakke afwerking. Wat te denken van een prachtige woonkamer die in directe verbinding staat met een lichte serre, een moderne woonkeuken voorzien van alle denkbare apparatuur, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Dit alles in combinatie met een een prachtige vrije locatie met uitzicht op het voorgelegen plantsoen. Het buitengebeuren is eveneens bovengemiddeld met een goed verzorgde tuin op het zuidwesten met veel privacy. Achterin de tuin is een gezellige tuinkamer met schuur gesitueerd. Vanuit de ouderslaapkamer is er ook nog toegang tot een zonnig dakterras

Aan de voorzijde is er veel parkeergelegenheid op eigen terrein met plaats voor minimaal 2 (bedrijfs) auto's en dat geheel afsluitbaar is met een elektronisch hekwerk. Met maar liefst 22 zonnepanelen is er ook nog eens sprake van een duurzame woning, Kortom een uniek object. Bent u benieuwd naar het wooncomfort en de vele extra's maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

Indeling
Zijentree. Hal met meterkast, toilet en trap naar verdieping.
Tuingerichte woonkamer met gashaard, glad gestucte wanden, schuur plafond, en verlaagd plafond met spots en beamer scherm.
Schuifpui naar riante serre met balkonbeglazing en lichtkoepels voorzien van plissé zonwering.
Woonkeuken met voorerker en plafond met diverse inbouwspots.
Luxe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur o.a. vaatwasser, oven, koelkast en schiereiland met inductie kookplaat.
Bijkeuken met werkblad, diverse kasten en aansluiting voor wasmachine en droger.

De begane grond is voorzien van gietvloer met vloerverwarming. De ramen zijn voorzien van elektrische screens. Airconditioning (2021)


Eerste verdieping
Overloop. 2 Slaapkamers voorzien van rolluiken, laminaatvloeren en gestukadoorde wanden en plafonds. De ouderslaapkamer is voorzien van een deur naar balkon (met rolluik). Moderne badkamer voorzien van diverse sanitaire voorzieningen o.a. whirlpool, toilet en badmeubel. Door middel van de WAARDECHEQUE is er eenvoudigweg een extra slaapkamer toe te voegen in overleg met de verkoper!

De ramen op de 1e verdieping zijn voorzien van horren en elektrische rolluiken.

Tweede verdieping
Vaste trap. Voorzolder. 3e slaapkamer met dakkapel. 2e Badkamer voorzien van diverse sanitaire voorzieningen o.a. sunshower douche. Ook hier is eenvoudigweg een extra slaapkamer te realiseren door middel van de WAARDECHEQUE! Naar eigen wensen en smaak!

Diverse bergruimtes. Extra bergzolder. De ramen op de 2e verdieping zijn voorzien van horren en elektrische rolluiken.

Tuin
Tuin op het zuidwesten met veranda/tuinkamer. Houten berging c.q. werkruimte. Voortuin voorzien van oprij pad met carport.

Geïsoleerde "houtskelet bouw" garage.

Elektrische zonwering.

Bijzonderheden
De vele extra's van de woning:
Camera bewakingsysteem
Alarm installatie
Stofzuig installatie
Elektrische rolluiken op de eerste en tweede verdieping,
Elektrische screens op de begane grond,
Elektrisch zonnescherm.
Airco beneden (2021),
Horren in de ramen 1ste en 2de verdieping,
Horren in de buitendeuren,
22 zonnepanelen leveren een enorme energiebesparing op
In 2015 is de woning uitgebreid met een serre/tuinkamer met lichtkoepels en plissé zonwering.
In 2016 is de woning voorzien van een schouw met openhaard en van een verlaagd plafond.
In 2020 is in de tuin nog een veranda met vloerverwarming gerealiseerd met aansluitend een schuur.
In 2021 is de woning voorzien van een gietvloer en schuifdeuren.


De aanbevelingen van Voorbach Makelaardij

• Rustige woonomgeving
• Vrij uitzicht over plantsoen
• Parkeergelegenheid op eigen terrein met carport
• Tuin op het zuidwesten
• Riante woning
• Goed onderhouden
• Luxe en strakke afwerking
• Serre
• Tuinkamer
• Moderne keuken
• 2 luxe badkamers
• Garage
• Carport
• Parkeren op eigen terrein, voor minimaal 2 (bedrijfs) auto's met afsluitbaar hekwerk

Lees meer


Type
2-onder-1-kap
Wonen
186 m2
Perceel
337 m2
Bouwjaar
2007

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Bilderdijkstraat 36, Bunschoten-Spakenburg

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 595.000 en € 645.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Bunschoten-Spakenburg

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Bunschoten-Spakenburg . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Bunschoten-Spakenburg en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

7.51 km

Bushalte

0.43 km

Kinderopvang

0.1 km

Basisschool

0.46 km

Supermarkt

0.66 km

Bioscoop

9.04 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Bunschoten-Spakenburg Bunschoten. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 2061 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Bunschoten-Spakenburg ligt in de gemeente Bunschoten, deze gemeente heeft in totaal 22019 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 31.938 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 10 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Hebben vaak oudere kinderen

Wonen in vrijstaande huizen of twee-onder-een-kapwoning

Beschikken vaak over 2 of meer auto''s

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen