Omschrijving

Op nog geen 100 meter afstand van het bos bieden wij deze ROYALE, STRAK AFGEWERKTE EENGEZINSWONING MET EIGEN OPRIT (ENERGIELABEL B!) aan op een kindvriendelijke locatie in de geliefde woonwijk De Leijen. Aan een doodlopende, autoluwe straat bevindt zich dit groen gelegen gezinshuis met voor de kids een gezellige speeltuin! Dit heerlijke gezinshuis is door de huidige eigenaren met oog voor details en op frisse wijze onderhouden. EEN SFEERVOL, MODERN THUIS OP EEN GROENE EN CENTRALE LOCATIE!

INDELING

Begane grond: entree met garderobe, toegang tot de zeer diepe living met open, strak uitgevoerde keuken en separaat toilet en biedt vriendelijk uitzicht op de achtertuin.
De gehele benedenverdieping verkeert in nieuwstaat deze is in 2022 compleet gemoderniseerd met nieuw gestucte muren en plafonds, een mooie nieuwe pvc vloer, openslaande deuren en een nieuwe zwart uitgevoerde, zeer stijlvolle keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de openslaande deuren aan de achterzijde bereikt u de heerlijke, op de zon gelegen achtertuin. Deze biedt diverse terrassen.

Eerste verdieping: overloop van waaruit u drie in grootte variërende slaapkamers bereikt en de ruime badkamer. De frisse badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel, verwarmingselement, de was- en droogaansluiting en toilet.

Tweede verdieping: zolderverdieping. Op deze etage is veel bergruimte aanwezig en bevindt zich de CV-opstelling. Thans is deze etage in gebruik als fitnessruimte.

LOCATIE
De geliefde woonwijk De Leijen biedt een kindvriendelijke woonomgeving op een centrale locatie. De ligging is ideaal nabij basis- en middelbare scholen (waaronder Het Nieuwe Lyceum en De Werkplaats), het NS-station, sportverenigingen (hockeyclub S.C.H.C.), bossen én uitvalswegen (waaronder de A2, A12, A27 en A28).

BIJZONDERHEDEN
- Energielabel B
- Kindvriendelijke, groene woonomgeving in woonwijk De Leijen
- Centrale locatie nabij het NS-station en uitvalswegen
- Strak afwerkingsniveau
- Aanvaarding: per direct beschikbaar

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
114 m2
Perceel
140 m2
Bouwjaar
1987

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Agaatvlinder 9, Bilthoven

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 455.000 en € 505.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Bilthoven

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Bilthoven . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Bilthoven en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

0.94 km

Bushalte

0.16 km

Kinderopvang

0.22 km

Basisschool

0.63 km

Supermarkt

0.09 km

Bioscoop

6.36 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Bilthoven De Leijen. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 4308 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Bilthoven ligt in de gemeente De Bilt, deze gemeente heeft in totaal 43384 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 31.938 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 14 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Hebben vaak oudere kinderen

Wonen in vrijstaande huizen of twee-onder-een-kapwoning

Beschikken vaak over 2 of meer auto''s

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen