Omschrijving

Op TOPLOCATIE in de geliefde villawijk Bilthoven-Noord, op loopafstand van het gezellige centrum met al zijn voorzieningen en het NS-station, mogen wij u deze SPEELS INGEDEELDE, ROYALE MAISONNETTE presenteren aan de autoluwe zijde van de Ensahlaan. Dit unieke, over TWEE WOONLAGEN VERDEELDE PENTHOUSE (met een eigen parkeerplaats en berging in de ondergrondse parkeergarage!) beschikt over energielabel B, biedt de mogelijkheid om maar liefst vier slaapkamers te creëren over twee verdiepingen én waarborgt VOLLEDIGE PRIVACY & RUST dankzij haar beschutte ligging aan een vriendelijk, autoluw hofje. KORTOM: EEN BUITENKANS!

INDELING

Vanaf de Bilderdijklaan is de Ensahlaan bereikbaar middels een kleine, groene ingang via een brede, enigszins kronkelende bocht. Deze leidt u naar een moderne, sfeervolle en gezellige woonwijk. Voor sommigen een onbekende plek, dankzij de privacy en rust die deze biedt. Het is een fijne locatie.
Vanaf het centrum bereikt u lopend binnen 2 minuten de groenstrook, die u tevens naar deze complexen leidt.

Begane grond: u wordt ontvangen door een open, lichte entree met diverse raampartijen. Een bellentableau en video-intercom zijn aanwezig. De trap en lift leiden u naar de tweede verdieping en ondergrondse parkeergarage.

Tweede verdieping: een ruimtelijke hal met separaat toilet en meterkast brengt u middels openslaande deuren naar de L-vormige living met half open keuken. De nette, half open keuken beschikt over inbouwapparatuur, namelijk een elektrisch keramische kookplaat en afzuigkap. Vanuit de lichte en speels ingedeelde living heeft u toegang tot het zonnige balkon met vriendelijk, groen uitzicht op een gezellig hofje: een oase van rust...
Een artist-impressie in het beeldmateriaal geeft u enige indruk van hoe de living eruit kan komen te zien na enige modernisering. Denkt u hierbij onder andere aan het creëren van een open keuken.
Vanzelfsprekend zijn er veel meer mogelijkheden...

De master bedroom is bereikbaar vanuit de hal en biedt toegang tot de frisse badkamer, die tevens bereikbaar is vanuit de hal. Deze beschikt over een ligbad, douche, wastafelmeubel en was-/droogaansluiting. Aan de voorzijde van het appartement is een tweede slaapkamer gelegen (thans in gebruik als study). Eventueel is het mogelijk om van deze twee kamers één ruime (slaap)kamer te maken.

Met een houten trap bereikt u de buitengewoon royale tweede woonlaag van bijna 40 m²: een unicum. Deze heeft een hoogte van circa 3.65 meter en biedt onder andere de mogelijkheid om twee slaapkamers te creëren. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden tijdens een persoonlijke rondleiding.

ONDERGRONDSE PARKEERGARAGE
In de afgesloten, ondergrondse parkeergarage heeft u de beschikking over een eigen parkeerplaats en een bijzonder grote berging (ruim 14 m²) met veel opslagruimte.
De vier complexen aan de Ensahlaan komen beneden samen, waardoor de grootte van deze garage voor velen een aangename verrassing zal zijn.

LIGGING
De locatie van de appartementen aan de Ensahlaan is uitstekend te noemen. Omringd door een parkachtige tuin, beschut gelegen achter een brede groenstrook, bevinden ze zich nabij het centrum met al zijn voorzieningen, NS-station, het kleine dorp aan de Bilderdijklaan en het geliefde Heidepark. Het wordt ervaren als een fijne plek door velen, op een centrale en groene locatie. Diverse uitvalswegen zijn snel bereikbaar. En vergeet u uiteraard de gezellige stad Utrecht niet...

VERENIGING VAN EIGENAREN
De Vereniging van Eigenaren is gezond en actief te noemen. De servicekosten bedragen momenteel € 273,- per maand.
Hierin is onder andere inbegrepen het onderhoud van het complex, de tuin en parkeergarage.
Vanzelfsprekend lichten wij de stukken betreffende de VvE graag nader toe aan serieuze gegadigden.

BIJZONDERHEDEN
- Energielabel B
- Levensloopbestendig dankzij de mogelijkheid tot een master bedroom op dezelfde woonlaag
- De mogelijkheid tot het creëren van maar liefst vier slaapkamers in totaal over twee woonlagen
- Parkeerplaats en grote berging in ondergrondse, afgesloten parkeergarage
- Groen en rustig gelegen op loopafstand van het centrum, NS-station, het kleine dorp aan de Bilderdijklaan en het Heidepark
- Diverse uitvalswegen en de stad Utrecht in de nabijheid
- Aanvaarding: in overleg (per direct beschikbaar)

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
123 m2
Perceel
4080 m2
Bouwjaar
1997

Wat kost deze woning per maand?

Meer weten over de maandelijkse hypotheeklasten per maand? Wij hebben het maandbedrag voor je berekend in de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Ensahlaan 48, Bilthoven

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 775.000 en € 825.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Bilthoven

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Bilthoven . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Bilthoven en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

0.31 km

Bushalte

0.08 km

Kinderopvang

0.09 km

Basisschool

0.31 km

Supermarkt

0.28 km

Bioscoop

6 km

Buurt

De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 34.981 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 52 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Hebben vaak oudere kinderen

Wonen in vrijstaande huizen of twee-onder-een-kapwoning

Beschikken vaak over 2 of meer auto''s

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen