Omschrijving

Aan de Rantsplein gelegen tussenwoning van 117m² met vijf slaapkamers, een achtertuin en schuur/berging. Laat u verrassen door de schitterende marmeren vloer, een schitterende keuken en luxe badkamer met massagedouche. Op de begane grond en in de badkamer ligt een comfortabele vloerverwarming. De zonnige tuin beschikt over mooie schuttingen en heeft volledige bestrating.

De woning ligt in de kindvriendelijke wijk Zandweg-Oostwaard waar kinderboerderijen, speelgelegenheden en basisscholen op loopafstand te vinden zijn. Voor winkels, supermarkten of een lunch treft u het winkelcentrum “Bisonspoor” op tien minuten met de auto. Voor enkel een kleine boodschap treft u een supermarkt op vijf minuten fietsen. Binnen vijf minuten is de Zuilense ring bereikt, de provinciale weg waarmee u na één minuut de snelweg A2 op rijdt richting Amsterdam / ‘s-Hertogenbosch. Openbaar vervoer per bus? De bushalte ligt in de straat! Parkeren kan gratis op het ruime parkeerterrein voor de deur.
Kortom deze verrassende woning is zeker een kijkje waard!

Indeling:
Begane Grond; Entree, hal toilet, meterkast en trapopgang. Open toegang tot de woonkamer. Deze woonkamer beschikt over een inbouwkast en schuifpuien over de gehele breedte naar de achtertuin. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en beschikt over een berging/schuur.
Gesloten keuken in hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur en uitzicht op de straat.

Eerste Verdieping; Overloop met trapopgang toegang tot alle vertrekken waarvan drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een tweede toilet, een wastafel met spiegel, kunststof plafond voorzien van inbouwspots met LED- sfeerverlichting op afstandsbediening en een 40 inch inloop regendouche. De twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn voorzien van Velux dakramen met elektrische rolluiken.

Tweede Verdieping; Overloop met dakraam, wasmachine-aansluiting en c.v. opstelling. Twee slaapkamers die beide voorzien zijn van dakkapellen. De achterste slaapkamer is voorzien van een wastafelmeubel en opbergkasten onder het schuine dak.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1991
• Maar liefst vijf slaapkamers
• Volledig marmeren vloer op de begane grond
• Vloerverwarming begane grond en badkamer
• Luxe badkamer met inloopdouche
• Oplevering in overleg

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
117 m2
Perceel
146 m2
Bouwjaar
1991

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Ranstplein 5, Maarssen

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 515.000 en € 565.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Maarssen

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Maarssen . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Maarssen en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.12 km

Bushalte

0.11 km

Kinderopvang

0 km

Basisschool

0.39 km

Supermarkt

1.14 km

Bioscoop

4.31 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Maarssen Zandweg-Oostwaard. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 5335 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Maarssen ligt in de gemeente Stichtse Vecht, deze gemeente heeft in totaal 65108 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven vaker in vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Lage werkloosheid

Waarschijnlijk werkzaam in communicatie of financiële sector

Leidende functie en hoger inkomen

Geeft graag geld uit aan technologie en trends

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen