Omschrijving

Deze verrassende splitlevel eengezinswoning is wellicht dé woning waar je naar op zoek bent.

Wonen in een splitlevel, is wonen in “licht en ruimte” en creëert eenheid en verbinding in sfeer en gezelligheid voor het hele gezin.
Deze splitlevelwoning is in de loop der jaren gemoderniseerd en is zeer goed onderhouden.

Bijzonderheden:
- Energielabel B.
- Verwarming door middel van een combiketel, Nefit trendline HRC 30 CW5, 2014.
- In de woonkamer en keuken ligt een geoliede grenen vloer.
- De gehele woning is voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing HR++.
- Voorzien van zonwering voor en achter.
- Parkeren op eigen terrein en voldoende parkeergelegenheid rondom.
- Speeltuin om de hoek en kinderboerderij en winkelcentra vlakbij.

Door de ruime indeling beschikt deze woning over een royale woonkeuken waar je uitgebreid kunt kokkerellen, terwijl de overige gezinsleden of gasten in de woonkamer vertoeven, of waar je kunt genieten van het lezen van je favoriete magazine of van het kijken naar een televisieprogramma, terwijl de kinderen huiswerk maken of een spel doen aan de keukentafel.

Deze woning beschikt over een sfeervolle woonkamer met een open haard en een schuifpui naar de achtertuin, die gelegen is op het zuidwesten, en beschikt over een aangrenzende veranda waar je in alle jaargetijden heerlijk kunt genieten.

’s Morgens kun je bijvoorbeeld heerlijk in de buitenlucht ontbijten en ’s avonds kun je genieten van de smakelijke avondmaaltijd.

Behalve sfeer en veel ruimte heeft dit huis nog veel meer te bieden zoals:
- Twee slaapkamers op de bovenste verdieping met balkon en met een compleet ingerichte badkamer.
- Een royale slaapkamer in het souterrain met een inloopkast voor beiden!
- Een eigen parkeerplaats voor de deur en een verwarmde inpandige garage.

Al met al is dit een heerlijk en goed onderhouden (t)huis met vele mogelijkheden!

Meer weten? Download dan de brochure.

Liever direct een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op!

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
120 m2
Perceel
159 m2
Bouwjaar
1974

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Noormannenstraat 19, Wijk bij Duurstede

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 445.000 en € 495.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Wijk bij Duurstede

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Wijk bij Duurstede . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Wijk bij Duurstede en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

9.68 km

Bushalte

0.53 km

Kinderopvang

0.29 km

Basisschool

0.3 km

Supermarkt

0.5 km

Bioscoop

1.06 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Wijk bij Duurstede De Heul. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 5854 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Wijk bij Duurstede ligt in de gemeente Wijk bij Duurstede, deze gemeente heeft in totaal 23925 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 31.938 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 13 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Wonen in urbane gebieden

Inkomen is boven modaal

Werkloosheid is bovengemiddeld

Werken in de mijnbouw, productie, energie of retail

Wonen in twee-onder-een-kap-woningen of rijtjeshuizen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen