Spaarne 8

3961JA, Wijk bij Duurstede

Type
Tussenwoning
Wonen
92 m2
Perceel
140 m2
Bouwjaar
1993

Meer weten? Woningwaarde, referentiepanden en misdaad. Voorbeeld rapport


Omschrijving

De woning Spaarne 8 in Wijk bij Duurstede is een tussenwoning met bouwjaar 1993. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 92 m2. De perceeloppervlakte is 140 m2.

Treinstation

6.98 km

Bushalte

0.53 km

Kinderopvang

0.31 km

Basisschool

0.71 km

Supermarkt

0.55 km

Bioscoop

1.68 km

Kadaster


Woningwaarde

De WOZ waarde van Spaarne 8 in Wijk bij Duurstede is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 180.000 en € 230.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 195.000 en € 245.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huizenzoeker maakt dagelijks de vastgoedmarkt inzichtelijk. De grafieken geven een overzicht van de kadastertransacties van de afgelopen 5 jaar van Wijk bij Duurstede. Deze informatie is afkomstig van het Kadaster. Bestel voor meer kadasterdata ons woonrapport.

Gemiddelde prijs in Wijk bij Duurstede per jaar

Aantal te koop staande woningen in Wijk bij Duurstede

Omgeving

Deze woning ligt in de buurt Wijk bij Duurstede De Horden Rivieren. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 7026 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Wijk bij Duurstede heeft in totaal inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2020.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 31.938 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.Download voor meer buurtinformatie ons woonrapport.

Gemiddelde leeftijd

Besteedbaar Inkomen

€ 31.938

per huishouden

Hebben vaak oudere kinderen

Wonen in vrijstaande huizen of twee-onder-een-kapwoning

Beschikken vaak over 2 of meer auto''s

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen