Omschrijving

RUIME HOEKWONING VOOR HET HELE GEZIN

In de gemeente Woudenberg nabij de Utrechtse Heuvelrug is in een groene woonwijk een hoekwoning ( voor het hele gezin ) beschikbaar gekomen met maar liefst 4 slaapkamers. De locatie is verkeersluw en ligt nabij het dorpscentrum. Essentiele openbare voorzieningen, snel bereikbare uitvalswegen en tal van recreatiemogelijkheden in een groene leefomgeving maken dit tot een sfeervolle woonkans. Parkeren bij de woning is geen probleem en in uw onderhoudsvriendelijke achtertuin staat een praktische, stenen berging voor de tuinspullen en de fietsen.
( makkelijk bereikbaar !).

Letop de genoemde vraagprijs moet gezien worden als een vanaf biedprijs!

Indeling
Begane grond
In de entreehal vindt u naast de meterkast, ook de toiletruimte. Vanuit de entree kunt u naar de ‘doorzon’ woning met veel lichtinval. Er ligt een praktische laminaatvloer. Grenzend aan de woonkamer is een halfopen keuken met rechte opstelling, een werkblok en veel bergruimte. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin. In de woonkamer is een praktische trapkast en is de trapopgang naar de bovenverdiepingen.

1e verdieping
Met een vaste trap komt u op de eerste verdieping waarop zich drie slaapkamers bevinden. De ouderslaapkamer is voorzien van tapijt en de beide andere kamers hebben een laminaat vloerbedekking. De badkamer is volledig betegeld en heeft een tweede vrij hangend toilet, een ligbad, een wastafel en een douchecabine.

2e (zolder)verdieping
Op de zolderverdieping is veel opbergruimte beschikbaar op een royale voorzolder, waar zich ook de opstelling van de cv-kerel bevindt en een vierde, flinke slaapkamer met een Velux dakraam, voor voldoende lichtinval,

Samengevat
Een praktisch ingedeelde hoekwoning waarin uw gezin zich snel thuis zal voelen. Ons advies: vraag snel een bezichtiging aan.

Lees meer


Type
Hoekwoning
Wonen
118 m2
Perceel
173 m2
Bouwjaar
1982

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Klein Lichtenberg 52, Woudenberg

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 445.000 en € 495.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Woudenberg

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Woudenberg . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Woudenberg en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

3.68 km

Bushalte

0.36 km

Kinderopvang

0.04 km

Basisschool

0.13 km

Supermarkt

0.44 km

Bioscoop

8.67 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Woudenberg Laanzicht. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 4920 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Woudenberg ligt in de gemeente Woudenberg, deze gemeente heeft in totaal 13639 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 24.967 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 24 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen