Erasmuslaan 51

3707ZB, Zeist

Niet in verkoop

De woning Erasmuslaan 51 in Zeist is een 2-onder-1-kap met bouwjaar 2003. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 247 m2. De perceeloppervlakte is 392 m2.


Duurste huizen in Zeist

Duurste huizen?


Type
2-onder-1-kap
Wonen
247 m2
Perceel
392 m2
Bouwjaar
2003

Woningmarkt

Woningwaarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is:
Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket.

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 1.385.000 en € 1.435.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Een huis kopen in Zeist? Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Zeist. We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Klik hieronder om te bekijken wat een gemiddelde woning kost in Zeist.

woningmarkt image

Treinstation

3.8 km

Bushalte

0.19 km

Kinderopvang

0.04 km

Basisschool

0.16 km

Supermarkt

1.25 km

Bioscoop

2.31 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Zeist Lyceumkwartier. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 1724 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Zeist ligt in de gemeente Zeist, deze gemeente heeft in totaal 64905 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2020.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddeld. Het aantal inbraken lag in 2019 op 64 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 45 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven vaker in vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Lage werkloosheid

Waarschijnlijk werkzaam in communicatie of financiële sector

Leidende functie en hoger inkomen

Geeft graag geld uit aan technologie en trends

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen