Omschrijving

Starter in Heinkenszand, is dit wellicht jouw kans om op jezelf te gaan wonen?

Anthonise Makelaars biedt jou deze goed gelegen fijne eengezinswoning met 3 slaapkamers en wat wel heel lekker is; de tuin op het zuiden! Met de ruim opgezette straat met veel groen in de omgeving, de supermarkten op loopafstand en de gezellige dorpsstraat om de hoek zit je hier prima te wonen. Met energielabel B hoef je over de energiezuinigheid ook niet veel zorgen te maken. Je ziet het, alle ingrediënten om lekker te starten zijn aanwezig! Mogen wij jou verwelkomen en je dit huis laten zien, zodat jij weet of dit huis jou past?


Indeling
Via de hal, waar de trap naar de 1e verdieping zich bevindt, kom je de woonkamer binnen. Lekker licht, best royaal en gezellig met de (elektrische) open haard. Er ligt een houten vloer en er is een spanplafond met inbouwspotjes aangebracht. De keuken is aan de achterzijde gesitueerd en heeft aan twee zijden aanrecht. Er is een oven met gaskookstel en afzuigkap en een koelkast. Het raam boven het aanrecht brengt lekker licht naar binnen en bovendien kijk je zo fijn je eigen achtertuin in. Het gedeelte aan de andere zijde tegen het scheidingswandje heeft ook kastruimte en biedt ruimte om een vaatwasser te plaatsen. Aansluitend kom je in een doorgang waar het toilet is en de bijkeuken. Het is een grote bijkeuken waar je al je witgoed in kwijt kunt. Tevens is hier de deur naar de tuin.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot een drietal slaapkamers, een inbouwkast waar ook de c.v. ketel hangt én de badkamer. Deze is compleet met bad, douchehoek, toilet en wastafel. De badkamer is zowel via de overloop als via de grootste achterste slaapkamer te bereiken. Deze slaapkamer beschikt over inbouwspotjes in het plafond en een ruime schuifdeur-kastenwand.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is toegankelijk middels een vlizotrap en wordt gebruikt als bergruimte.

Tuin
Zoals gezegd ligt de tuin op het zuiden en is onderhoudsvriendelijk ingericht. De tuin is geheel omsloten en heeft een vrije achterom. Achterin staan een tweetal bergingen van totaal ca 16 m².

Bijzonderheden
Deze woning:
- Is deels voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken (woonkamer voor- en achterzijde, grote slaapkamer achterzijde)
- Is voorzien van elektrisch bedienbare zonwering aan de achterzijde aan het keukenraam
- Heeft energielabel B
- Is grotendeels voorzien van dubbele beglazing
- Is voorzien van isolatie (thermochips) onder de vloer in de kruipruimte
- Wordt verwarmd middels een c.v. HR ketel; Deze wordt gehuurd. De nieuwe eigenaar dient de huurovereenkomst over te nemen
- Is snel opleverbaar

We kunnen ons voorstellen dat je de mogelijkheden ziet van dit huis en dat je graag een kijkje wilt komen nemen. Als je het bezichtigingsaanvraagformulier invult op de website waar je deze woning hebt gevonden, dan nemen wij snel contact met je op om een afspraak in te plannen.

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
96 m2
Perceel
153 m2
Bouwjaar
1978

Woningmarkt

Huis kopen in Heinkenszand

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Heinkenszand . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Heinkenszand en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

6.23 km

Bushalte

0.15 km

Kinderopvang

0.36 km

Basisschool

0.5 km

Supermarkt

0.51 km

Bioscoop

4.72 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Heinkenszand Heinkenszand (Kern). Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 2617 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Heinkenszand ligt in de gemeente Borsele, deze gemeente heeft in totaal 22818 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 24.967 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Wonen in urbane gebieden

Inkomen is boven modaal

Werkloosheid is bovengemiddeld

Werken in de mijnbouw, productie, energie of retail

Wonen in twee-onder-een-kap-woningen of rijtjeshuizen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen