Omschrijving

Daar rustig gelegen op vakantiepark Stelleplas, bieden wij te koop aan dit goed onderhouden L-vormige recreatiechalet (bouwjaar 2010). Je komt het maar zelden tegen, maar dit object is gelegen op twee kavels. Het totale oppervlakte bedraagt hierdoor 413m². Door de grote van het kavel heb je een goede bezonning, veel buitenruimte en privacy

Zowel voor het eigen gebruik alsmede voor de verhuur zijn er voldoende mogelijkheden. Verder is het vakantiepark centraal gelegen t.o.v. de stranden van Walcheren, het achterland van Antwerpen en de dorpsvoorzieningen van Heinkenszand.

Indeling:
Als we de auto hebben geparkeerd dan lopen we door de fraai aangelegde siertuin. Hier treffen we aan de linkerzijde de siertuin en aan de rechterzijde de berging en een gazonpartij.

We stappen dan via het trapje de vlonder (bankirai) voor het chalet op en kunnen dan of de berging in (met aardig wat ruimte, opstelling cv ketel en meterkast) of we gaan het chalet binnen.

Bij binnenkomst zien we gelijk de mooie afwerking van het chalet (o.a. Agnes plafond en PVC vloer). We lopen gelijk door naar de logeerkamer of de naastgelegen geheel betegelde badkamer met o.a. badmeubel, inloopdouche, toilet, mechanische ventilatie en designradiator. Gaan we verder dan hebben we de beschikking over een ouderslaapkamer met o.a. kastenwand.

De Living met houtkachel bestaat uit een zitgedeelte met uitzicht op de tuin en een eetgedeelte met open keuken in een hoekopstelling welke voorzien is van alle denkbare inbouwapparatuur. Verder in de living openslaande tuindeuren met toegang tot het eerder genoemde terras.

Algemeen:
Het fraaie chalet is volledig geïsoleerd en is voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas. De verwarming geschiedt middels een Cv-combiketel.

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
50 m2
Perceel
204 m2
Bouwjaar
2010

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Stelleplas 141, Heinkenszand

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 175.000 en € 225.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Heinkenszand

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Heinkenszand . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Heinkenszand en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

6.89 km

Bushalte

0.37 km

Kinderopvang

1.39 km

Basisschool

1.95 km

Supermarkt

2.21 km

Bioscoop

5.49 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Heinkenszand Verspreide huizen Heinkenszand. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 49 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Heinkenszand ligt in de gemeente Borsele, deze gemeente heeft in totaal 22818 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 17.204 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen