Omschrijving

Wij bieden u een goed onderhouden, nagenoeg nieuw vrijstaand recreatiechalet aan met zeer goede verhuurmogelijkheden, gelegen op 299 m² eigen grond op vakantiepark Stelleplas te Heinkenszand. Dit moderne 5-6 persoonschalet is volledig geïsoleerd, is voorzien van een c.v.-combiketel en beschikt zelfs over een luxe hot tub!

Het park beschikt over een visvijver, douche-/toiletruimte voor kampeerders, invalidentoilet, afwasruimte, speeltuin, een nabij gelegen restaurant en een buiten zwembad met glijbanen. Het park is gelegen in een groene omgeving met prachtige fietsroutes door de zak van Zuid-Beveland. In het dorp Heinkenszand zijn diverse voorzieningen te vinden zoals een bakker, Etos, supermarkt, snackbar, diverse restaurants, weekmarkt etc. Het strand is binnen ca. 15-20 minuten te bereiken.Indeling
Entree met garderobe, meterkast met opstelling c.v.-combiketel, moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast met vriesvak en een vaatwasser. Sfeervolle woonkamer met openslaande deuren naar de veranda, keurige badkamer voorzien van douchecabine, toilet en wastafelmeubel. Verder zijn er 3 slaapkamers, waarvan twee kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed (de grootste slaapkamer heeft toegang tot een terras) en één kamer is voorzien van een stapelbed.

Eerste verdieping
Entree met garderobe, meterkast met opstelling c.v.-combiketel, moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron en een koel-/vriescombinatie. Sfeervolle woonkamer met openslaande deuren naar de veranda, keurige badkamer voorzien van douchecabine, toilet en wastafelmeubel. Verder zijn er 3 slaapkamers, waarvan twee kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed en één kamer is voorzien van een stapelbed.

Bijzonderheden
• Volledig geïsoleerd.
• Groene woonomgeving met veel bomen.
• Er is Wifi aanwezig via KPN.
• De bijdrage aan de V.V.E. bedraagt € 900,- per jaar.
• Voorschot energielasten € 375,- per 6 maanden.
• Er is parkeergelegenheid op eigen terrein. Bij de hoofdingang van het park bevindt zich een grote parkeerplaats voor bezoekers.
• Permanente bewoning is niet toegestaan.
• Vraagprijs is inclusief inventaris en stoffering.

Lees meer


Type
n.n.b.
Wonen
47 m2
Perceel
201 m2
Bouwjaar
2022

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Stelleplas 156, Heinkenszand

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 85.000 en € 135.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Heinkenszand

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Heinkenszand . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Heinkenszand en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

6.95 km

Bushalte

0.42 km

Kinderopvang

1.37 km

Basisschool

1.95 km

Supermarkt

2.22 km

Bioscoop

5.55 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Heinkenszand Verspreide huizen Heinkenszand. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 49 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Heinkenszand ligt in de gemeente Borsele, deze gemeente heeft in totaal 22818 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 17.204 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen