Omschrijving

Gebouwd in 1999 en door de huidige eigenaren bewoond vanaf het begin! Deze gezinswoning is heerlijk ruim, voorzien van maar liefst 4 slaapkamers en een royaal dakterras en toe aan een nieuwe eigenaar!
Zin om de woning wat aan te pakken en naar deze tijd te maken? Dan is dit wellicht uw kans! De woning is gelegen in een rustige wijk aan de rand van Lewedorp. Op steenworp afstand gelegen van de snelweg en voorzien van omliggende dorpen en Goes binnen 10 minuutjes waar u veel diverse voorzieningen en winkels treft.

Bekijk de meest uitgebreide presentatie van deze woning op de website van Neeskens Makelaars. Hier bekijkt u o.a. de digitale bezichtiging aan de hand van onze uitgebreide 360 graden Matterport tour en vraagt u eenvoudig een brochure of bezichtiging aan.

KENMERKEN
-Extra lange garage (8,20x2,75m)
-Half vrijstaand
-Eigen oprit
-4 slaapkamers
-Open keuken
-Voorzien van bijkeuken
-Achtertuin met veel privacy

INDELING
Via de hal komt u binnen in de woning. Deze is in het midden gesitueerd en biedt toegang tot het toilet, de trapopgang en de woonkamer. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en heerlijk licht door de grote raampartijen. De eetkamer bevindt zich aan de achterzijde met open keuken. De hoekopstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur. U treft er onder andere een koelkast, vaatwasser, gasfornuis, afzuigkap, en oven. Daarnaast hebt u een toegangsdeur naar de bijkeuken die langer is dan de 'standaard' bijkeukens aan deze huizen.
Hier is aansluiting voor het witoged ggemaakt. Een binnendeur in de bijkeuken leidt op zijn beurt weer naar de garage aan de zijkant van de woning. Tevens is er een buitendeur naar de achtertuin.

De 1e verdieping telt een drietal slaapkamers. Aan de voorzijde zijn de ouderslaapkamer en een 2e slaapkamer gelegen. Aan de achterzijde treft u de badkamer en een 3e slaapkamer. De badkamer beschikt over een ligbad met douche, douchecabine, toilet en badkamermeubel.

Op de 2e verdieping is later een wand geplaatst waardoor een overloop en een zolder kamer zijn ontstaan. De zolderkamer is heerlijk ruim en licht door de raampartijen aan de voorzijde. Hier is een deur naar het dakterras aanwezig. Het dakterras is maar liefst 17m2 groot waar u bijvoorbeeld uw was kunt hangen of lekker buiten kunt zitten.

GARAGE + TUIN
De garage die aan de woning is geplaatst extra lang en zorgt voor flink wat extra bergruimte. Net als de bijkeuken. Beiden beschikken over zo'n 2 meter lengte extra. De garage is middels een grote garagedeur met loopdeur toegankelijk via de oprit. Daarnaast kunt u middels de bijkeuken ook naar de garage.

OVERIG
De informatie op deze pagina is door ons zorgvuldig samengesteld. Echter staan wij niet in voor aansprakelijkheid inzake onjuistheden en of niet volledige informatie.

Neeskens Makelaars meet de woningen in volgens de laatste Nen-normen (NEN2580). Verschillen in de meetuitkomsten zijn niet volledig uit te sluiten door afrondingen, interpretatieverschillen of beperkingen tijdens het uitvoeren van de inmeting.

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
120 m2
Perceel
253 m2
Bouwjaar
1999

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Banjaardstraat 48, Lewedorp

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 465.000 en € 515.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Lewedorp

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Lewedorp . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Lewedorp en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

5.46 km

Bushalte

0.15 km

Kinderopvang

0.29 km

Basisschool

0.4 km

Supermarkt

4.92 km

Bioscoop

8.72 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Lewedorp Lewedorp (Kern). Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 3278 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Lewedorp ligt in de gemeente Borsele, deze gemeente heeft in totaal 22818 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 19.194 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

65+ jaar

Waarschijnlijk met pensioen

Wonen in stedelijke of buitengebieden

Woont meestal in een appartement

Inkomen is gemiddeld

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen