Omschrijving

In een rustige woonwijk te 's Gravenpolder biedt Team Versteeg Makelaars namens haar opdrachtgever een hele fijne gezinswoning aan in de Prunusstraat nummer 42.
Deze woning welke gebouwd is in de jaren '80 en is in 2020 volledig gemoderniseerd en daarmee absoluut instapklaar! De woning beschikt over drie slaapkamers, een badkamer en heeft een heerlijke tuin welke op het Noordoosten is gericht en veel privacy biedt.

Ligging:

De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk. 's-Gravenpolder is een gezellig en gemoedelijk dorp aan de rand van de zak van Zuid-Beveland. Met de prachtige Zak van Zuid-Beveland als achtertuin kunt u hier naar hartelust fietsen en wandelen. 's-Gravenpolder beschikt daarnaast over veel voorzieningen; zo zijn er meerdere scholen, sportverenigingen een supermarkt en diverse winkels te vinden. Al deze voorzieningen zijn op loopafstand van de woning te vinden.

Indeling:

Via de hal betreden we de woning. De afgesloten hal brengt je via een deur direct in de ruime woonkamer. Meteen valt op dat er veel lichtinval in deze ruimte te herkennen is. De doorzonwoonkamer is verduurzaamd, zo is er dubbelglas geplaatst aan de voor -en achterzijde waar de verf nog maar net opgedroogd is zo recent is het schilderwerk nog uitgevoerd. In 2020 is er een nieuwe keuken geplaatst welke voorzien is van moderne inbouwapparatuur. De open keuken is modern en gezellig. Mede door de grote raampartijen aan de achterkant van de woning is er ook hier veel lichtinval. Op de vloer, welke overigens voorzien is van vloerverwarming, ligt een zeer mooie en nieuwe PVC vloer. De sierhaard is ook een echte eyecatcher.
Tevens is er op de begane grond een toilet welke netjes betegeld is. Via een deur kom je in de stenen berging, deze grenst dus direct aan de woning en geeft ook mogelijkheden om hier bijvoorbeeld een bijkeuken of werkkamer te realiseren. Vanuit de berging is er de mogelijkheid om de tuin te betreden.

Verdieping.
Vanuit de woonkamer is er een trap naar de verdieping. Eenmaal op de overloop aangekomen bevinden zich hier drie slaapkamers, de badkamer en de C.V. opstelling. De meest ruime slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en is over de gehele breedte van de woning gelegen. Doordat het plafond tot aan de nok open is geeft deze slaapkamer een nog ruimer gevoel.
De andere slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning, waarbij er één de beschikking heeft over een balkon. Hier kun je al vroeg genieten van de voorjaarszon. Ook is hier zeker ruimte om hier dan een klein zitje te realiseren.
In het midden van de verdieping bevindt zich de badkamer welke zeer recentelijk is vernieuwd. Je vindt hier een ruime inloopdouche, tweede toilet en ook is er ruimte voor uw witgoedopstelling.
Tenslotte is op de verdieping de C.V. opstelling te vinden. Deze Remeha HR ketel dateert uit 2019 en is in eigendom verkregen.

Tuin.

De achtertuin is gelegen op het Noordoosten. Door de ligging en situering van de tuin en omliggende woningen is hier veel privacy te herkennen.

Ligging.
De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk. 's-Gravenpolder is een gezellig en gemoedelijk dorp aan de rand van de zak van Zuid-Beveland. Met de prachtige Zak van Zuid-Beveland als achtertuin kunt u hier naar hartelust fietsen en wandelen. 's-Gravenpolder beschikt daarnaast over veel voorzieningen; zo zijn er meerdere scholen, sportverenigingen een supermarkt en diverse winkels te vinden. Al deze voorzieningen zijn op loopafstand van de woning te vinden.

Ben je enthousiast geworden door deze woning. Meld je dan bij ons om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Wij leiden je graag rond!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
99 m2
Perceel
142 m2
Bouwjaar
1980

Wat kost deze woning per maand?

Meer weten over de maandelijkse hypotheeklasten per maand? Wij hebben het maandbedrag voor je berekend in de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Prunusstraat 42, 's-Gravenpolder

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 285.000 en € 335.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in 's-Gravenpolder

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in 's-Gravenpolder . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van 's-Gravenpolder en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

4.04 km

Bushalte

1.21 km

Kinderopvang

0.16 km

Basisschool

0.44 km

Supermarkt

0.56 km

Bioscoop

3.96 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt 's-Gravenpolder 's-Gravenpolder (Kern). Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 3108 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. 's-Gravenpolder ligt in de gemeente Borsele, deze gemeente heeft in totaal 22818 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 2 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen