Omschrijving

Op letterlijk een steenworp afstand van de Belgische grens, in een rustig verkeersarm straatje staat deze aantrekkelijk geprijsde vrijstaande woning met riante zonnige tuin. Clinge is een klein grensdorpje met in de directe omgeving (ook aan de Belgische kant van de grens) veel prachtige natuur en polderlandschap. Op circa 200 meter van deze woning ligt een natuurgebied van 140 hectare. Het vestingstadje Hulst is in 10 minuten met de auto te bereiken.
Deze woning heeft een woonoppervlak van 68m2, de half-gerealiseerde aanbouw is ca. 45m2.

Begane grond
Entree, kleine hal met meterkast geeft toegang naar de royale woonkamer met open keuken. In de keuken is de trapopgang naar de eerste verdieping en aansluitend voorzieningen voor een bijkeuken. Aan de achterzijde is gestart met de aanbouw voor 2 slaapkamers, een badkamer en toilet. Dit is echter niet afgemaakt.
Eerste verdieping, kleine overloop met vaste kasten, 1 slaapkamer met dakkapel.

Buiten
Zeer royale achtertuin met mogelijkheid voor het bouwen van een garage met oprit via het achtergelegen straatje Polenstraat.

Bijzonderheden:
- Koper dient rekening te houden met een flinke renovatie van het object.

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
68 m2
Perceel
278 m2
Bouwjaar
1955

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Grensstraat 7, Clinge

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 285.000 en € 335.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Clinge

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Clinge . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Clinge en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.47 km

Kinderopvang

0.91 km

Basisschool

0.92 km

Supermarkt

1.93 km

Bioscoop

20.62 km

Buurt

Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 37 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen