Omschrijving

Betaalbaar wonen met een zee aan buitenruimte!

Deze leuke vrijstaande woning met erf en weide op totaal 3.286 m2 grond biedt niet alleen voldoende ruimte voor starters of het kleine gezin, maar ook voor jouw geliefde dieren! Met een garage en royale schuur (nog af te bouwen), kun je gemakkelijk alle benodigdheden opslaan en heb je volop ruimte voor je hobby's. Vanuit de veranda geniet je van het uitzicht op je tuin en de dieren in de wei. Een aanrader voor paardenliefhebbers dus!

Je betreedt de woning via een kunststof serre met schuifdeuren. De woonkeuken is voorzien van alle apparatuur en er is toegang tot de kelderkast en de trapopgang naar de verdieping. De gezellige woonkamer wordt gescheiden door een authentieke schuifdeur van de woonkeuken. Daarnaast zijn er nog een toilet, badkamer met douche en wastafel en een bijkeuken op de begane grond te vinden.

Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers en een grote overloop met inloopkasten en toegang tot de bergzolder.

Naast de woning is in 2022 een ruime schuur met diverse stallen gebouwd (ruwbouw gereed) van ca. 95 m2 met volop mogelijkheden voor bijvoorbeeld hobby-ruimte en stalling. Zelfs ombouwen voor extra woonoppervlak is mogelijk!

Het beste van alles is dat deze woning gewoon heel erg betaalbaar is! Gelegen op een steenworp afstand van de Belgisch-Nederlandse grens en met voldoende parkeerruimte op uw eigen oprit, is dit huis perfect voor dierenliefhebbers of wie op zoek is naar veel buitenruimte. Ook ideaal voor onze Belgische buren!

Bouwjaar ca. 1901
Woonoppervlak 93 m2
Eergielabel G


Vraagprijs: € 289.000,- k.k.

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
93 m2
Perceel
646 m2
Bouwjaar
1901

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Julianastraat 60, Heikant

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 215.000 en € 265.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Heikant

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Heikant . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Heikant en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.04 km

Kinderopvang

0.85 km

Basisschool

0.85 km

Supermarkt

3.14 km

Bioscoop

16.79 km

Buurt

De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 19 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen