Omschrijving

Deze goed onderhouden tussenwoning beschikt over drie slaapkamers, een moderne keuken en badkamer. Zeer centraal gelegen op loop- en fietsafstand van alle voorzieningen aan een rustige doodlopende straat. Gebouwd in 1988 en in der loop der jaren gemoderniseerd met een woonoppervlak van 75 m2 en 300 m3 inhoud.

Indeling:
de entree, met toilet met fonteintje en meterkast, geeft toegang tot de woonkamer met provisiekast met aansluitingen voor de witgoedapparatuur en de gesloten trap naar de verdieping. Aansluitend vind je de eetkamer met de open keuken voorzien van een moderne inbouwkeuken (2018) met koel-/vriescombinatie, afwasmachine, inductiekookplaat en oven. Via de loopdeur in de keuken kom je in de onderhoudsvriendelijke tuin met terras, kunstgras, stenen berging en achterom.

Eerste verdieping:
overloop met vlizotrap naar de bergzolder en toegang tot de drie slaapkamers en nette badkamer met douche, wastafelmeubel en zwevend toilet.

Tweede verdieping:
bergzolder met cv-combiketel.

Overige kenmerken:
- de woning is volledig geïsoleerd
- rondom voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- verwarming dmv cv-combiketel, Remeha Avanta 2021
- 2019 traprenovatie en nieuwe laminaatvloeren verdieping
- energielabel C (geldig tot 19-09-2027)

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
75 m2
Perceel
150 m2
Bouwjaar
1988

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Felix Timmermansstraat 17, Hulst

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 205.000 en € 255.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Hulst

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Hulst . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Hulst en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.28 km

Kinderopvang

0.06 km

Basisschool

0.08 km

Supermarkt

0.73 km

Bioscoop

16.95 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Hulst Dullaert. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 4705 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Hulst ligt in de gemeente Hulst, deze gemeente heeft in totaal 27575 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 17.204 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Wonen in urbane gebieden

Inkomen is boven modaal

Werkloosheid is bovengemiddeld

Werken in de mijnbouw, productie, energie of retail

Wonen in twee-onder-een-kap-woningen of rijtjeshuizen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen