Omschrijving

Leuke (starters)woning met grote berging en ruime tuin gelegen aan de Radermacherstraat in Arnemuiden. De woning kenmerkt zich door de gezellige indeling en de praktische leefruimtes. De woning is gedateerd en dient te worden aangepast naar de huidige wensen en eisen. Kom eens de mogelijkheden bekijken en wie weet wordt u wel de nieuwe eigenaar!

De woning is centraal gelegen aan de Radermacherstraat in de wijk ’t Poldertje in Arnemuiden en op loopafstand van (winkel)voorzieningen, zoals de supermarkt, en dichtbij de uitvalswegen rondom Arnemuiden. Dichtbij de woning is een brede groenstrook met de waterpartij ’t Oude Gat’.

De woning beschikt over een hal met toilet, een woonkamer, een keuken, een 3-tal slaapkamers, een balkon, een doucheruimte, een bergzolder en een ruime tuin met grote stenen berging. Zeker ook het vermelden waard is dat de woning aan de achterzijde deels voorzien is van rolluiken.

U komt de woning binnen in de hal met meterkast, toilet, trapkast en trapopgang naar de bovenliggende verdiepingen. De hal geeft toegang tot de woonkamer of de keuken. De gezellige woonkamer is voorzien van een schouw met gaskachel en beschikt over vaste kastruimte. Door de grote raampartijen aan de voorzijde en aan de achterzijde komt er veel licht de woonkamer binnen. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een eenvoudige keukeninrichting. De keuken beschikt over een afzuigkap, een gaskookplaat en een koelkast. In de keuken zijn aansluitingen voor huishoudelijk apparatuur aanwezig. Vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar.

De eerste verdieping beschikt over een overloop, een 3-tal slaapkamers en een doucheruimte. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een oppervlakte van ca. 10 m2 en beschikt over een vaste kast. De compacte badkamer is eveneens geplaatst aan de voorzijde van de woning en beschikt over een douchehoek en een wastafel. De twee andere slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning. De grootste slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 11 m2 en beschikt over een vaste kast. De kleinste slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 7,4 m2 en geeft toegang tot het balkon.

De tweede verdieping is middels een vlizotrap te bereiken en biedt een praktische ruime bergzolder.

De voortuin en de achtertuin zijn aangelegd met vaste beplanting en bestrating. In de diepe achtertuin is genoeg ruimte voor het maken van meerdere terrassen. De achtertuin beschikt over een grote stenen schuur met een oppervlakte van ca. 16 m2. Verder heeft de tuin een vrije achterom en goede bezonningsmogelijkheden.

Kortom; zoekt u een leuke woning die u naar uw eigen wensen en inzicht wilt aanpassen? Bel dan snel voor een bezichtigingsafspraak en kom de mogelijkheden ervaren! Tot ziens aan de Radermacherstraat!

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
76 m2
Perceel
142 m2
Bouwjaar
1962

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Radermacherstraat 16, Arnemuiden

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 165.000 en € 215.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Arnemuiden

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Arnemuiden . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Arnemuiden en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

0.7 km

Bushalte

0.22 km

Kinderopvang

0.11 km

Basisschool

0.09 km

Supermarkt

0.15 km

Bioscoop

9.8 km

Buurt

De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Wonen in urbane gebieden

Inkomen is boven modaal

Werkloosheid is bovengemiddeld

Werken in de mijnbouw, productie, energie of retail

Wonen in twee-onder-een-kap-woningen of rijtjeshuizen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen