Omschrijving

De woning Spieringplaatweg 16 in Arnemuiden is een vrijstaande woning met bouwjaar 2011. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 170 m2. De perceeloppervlakte is 6481 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NL


Type
Vrijstaande woning
Wonen
170 m2
Perceel
6481 m2
Bouwjaar
2011

Meer weten? Woningwaarde, referentiepanden en misdaad.

Woning bezichtigen

Wilt u deze woning bezichtigen dat kan via onze partner JAAP.NL. Klik op onderstaande knop.


Treinstation

3.24 km

Bushalte

2.87 km

Kinderopvang

2.62 km

Basisschool

2.62 km

Supermarkt

3.5 km

Bioscoop

12.38 km

Kadaster


Woningwaarde

De WOZ waarde van Spieringplaatweg 16 in Arnemuiden is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 280.000 en € 330.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 305.000 en € 355.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huizenzoeker maakt dagelijks de vastgoedmarkt inzichtelijk. De grafieken geven een overzicht van de kadastertransacties van de afgelopen 5 jaar van Arnemuiden. Deze informatie is afkomstig van het Kadaster. Bestel voor meer kadasterdata ons woonrapport.

Gemiddelde prijs in Arnemuiden per jaar

Aantal te koop staande woningen in Arnemuiden

Gemiddelde leeftijd

Besteedbaar Inkomen

-

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen