Omschrijving

De woning Zuster Van Donkstraat 18 in Arnemuiden is een vrijstaande woning met bouwjaar 2003. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 191 m2. De perceeloppervlakte is 914 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NLType
Vrijstaande woning
Wonen
191 m2
Perceel
914 m2
Bouwjaar
2003

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Zuster Van Donkstraat 18, Arnemuiden

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 655.000 en € 705.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Arnemuiden

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Arnemuiden . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Arnemuiden en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.11 km

Bushalte

0.66 km

Kinderopvang

0.33 km

Basisschool

0.33 km

Supermarkt

1.02 km

Bioscoop

10.51 km

Buurt

De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 37.452 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.woningmarkt image

Leven vaker in vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Lage werkloosheid

Waarschijnlijk werkzaam in communicatie of financiële sector

Leidende functie en hoger inkomen

Geeft graag geld uit aan technologie en trends

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen