Omschrijving

Wij mogen u deze goed onderhouden tussenwoning aanbieden aan de Torentrans 50 in Middelburg. Vanuit uw keuken heeft u een unieke en vrije doorkijk door de straat richting het buitengebied.
De woning is in 1983 gebouwd. Er zijn 4 nette slaapkamers, verdeeld over de eerste en tweede verdieping. Doordat de woning aan de achterzijde is voorzien van een uitbouw is er verrassend veel woonruimte aanwezig.
Benieuwd naar alle details? Neem dan contact op met ons kantoor voor een vrijblijvende bezichtiging.

De woning ligt aan de Torentrans 50 in Middelburg. Deze straat is gelegen in een kindvriendelijke wijk, nabij scholen, winkels en een park. Om deze woning in te richten hoeft u niet ver te rijden. Op een steenworp afstand is er namelijk een grote woonboulevard, wel zo makkelijk!

Bekijk de meest uitgebreide presentatie van deze woning op de website van Neeskens Makelaars. Hier bekijk je o.a. de digitale bezichtiging aan de hand van onze uitgebreide 360 graden Matterport tour en vraag je eenvoudig een brochure of bezichtiging aan.

Kenmerken:
- Vier slaapkamers
- Vaste trap naar de tweede verdieping
- Ruime woonkamer
- Badkamer met zitbad, douche, toilet en witgoedaansluitingen
- Vrije achterom
- Voldoende parkeergelegenheid

INDELING
Begane grond
Bij binnenkomst staat u in de hal/entree van de woning. U vindt hier de meterkast, garderoberuimte en middels een loopdeur staat u in de woonkamer.

De woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Doordat deze is voorzien van een uitbouw, kunt u genieten van veel woonruimte. In de woonkamer is er een trapkast, handig voor bijvoorbeeld het opbergen van de stofzuiger en er is een loopdeur aan de achterzijde naar de achtertuin. Door de grote raampartij in de achtergevel kunt u genieten van veel daglicht inval.
De halfopen keuken is gesitueerd aan de voorzijde en biedt uitzicht op de voortuin en de straat. Een unieke doorkijk biedt uitzicht tot aan de Mortiere.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is voorzien van drie nette slaapkamers en een badkamer. De badkamer is compleet uitgevoerd met een zitbad en douche, tweede toilet, wastafel en de witgoedaansluitingen.

Tweede verdieping
De vaste trap brengt u op de tweede verdieping. Op de tweede verdieping is er een overloop met o.a. de opstelling van de Vaillant cv-ketel, een extra witgoedaansluiting en een vierde slaapkamer. Heeft u niet alle slaapkamers nodig? Dan is dit bijvoorbeeld ook een mooie ruimte voor een kantoor aan huis, hobbyruimte of speelkamer.

TUIN
De voortuin is sfeervol ingericht. Er is een terras bij de achtergevel waar u uitkijkt op veel groen. Achterop het perceel staat een houten berging en er is een vrije achterom.

OVERIG
De informatie op deze pagina is door ons zorgvuldig samengesteld. Echter staan wij niet in voor aansprakelijkheid inzake onjuistheden en of niet volledige informatie.

Neeskens Makelaars meet de woningen in volgens de laatste Nen-normen (NEN2580). Verschillen in de meetuitkomsten zijn niet volledig uit te sluiten door afrondingen, interpretatieverschillen of beperkingen tijdens het uitvoeren van de inmeting.

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
105 m2
Perceel
146 m2
Bouwjaar
1983

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Torentrans 50, Middelburg

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 225.000 en € 275.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Middelburg

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Middelburg . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Middelburg en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.67 km

Bushalte

0.3 km

Kinderopvang

0.3 km

Basisschool

0.6 km

Supermarkt

0.71 km

Bioscoop

5.17 km

Buurt

De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen