Omschrijving

De woning Daleboutsweg 4 in Burgh-Haamstede is een 2-onder-1-kap met bouwjaar 1984. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 56 m2. De perceeloppervlakte is 480 m2.Type
2-onder-1-kap
Wonen
56 m2
Perceel
480 m2
Bouwjaar
1984

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Daleboutsweg 4, Burgh-Haamstede

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 365.000 en € 415.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Burgh-Haamstede

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Burgh-Haamstede . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Burgh-Haamstede en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.23 km

Kinderopvang

1.12 km

Basisschool

1.09 km

Supermarkt

0.88 km

Bioscoop

22.94 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Burgh-Haamstede Hogeweg. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 111 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Burgh-Haamstede ligt in de gemeente Schouwen-Duiveland, deze gemeente heeft in totaal 33839 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 41 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 45 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen