Omschrijving

Bent u op zoek naar een uniek object met veel privacy, ruimte en mogelijkheden? Bekijk dan het geheel aan de Prunjeweg 17 te Serooskerke (Schouwen-Duiveland). Deze woonboerderij ligt op een zeer riant perceel van 12670 m2 en heeft een prachtige ligging nabij het water en grenst aan het natuurgebied Plan Tureluur. Het geheel laat zich beter bezichtigen, zodat u een goed overzicht krijgt van het geheel en daarbij de mogelijkheden. Wij nodigen u dan ook van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging met onze makelaar.

Kenmerken:
- Woonboerderij
- 12670 m2 eigen grond
- Veel privacy
- Fraaie ligging
- Riante schuren
- Volop mogelijkheden
- Gedraineerde paardenbak
- Woonbestemming

Woning:
Hal/entree met toegang tot de woonkamer en slaapkamer. Het betreft een ruime woonkamer met veel daglicht inval, door de grote raampartijen. Via de woonkamer loopt u naar de woonkeuken. Hier kunt u met gemak een ruime eettafel plaatsen. Vanuit de woonkeuken heeft u toegang tot de tuin, maar ook een tussenhal naar de slaapkamer op de begane grond, het toilet en een aparte kamer met de witgoedaansluitingen.
De eerste verdieping is ingedeeld met drie ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is betegeld in een lichte kleurstelling en voorzien van een wastafel, douche en toilet.

Schuur 1:
Achter de woning ligt deze riante schuur. De schuur is voorzien van grote schuifdeuren en heeft een oppervlakte van circa 240 m2. De breedte en lengte zijn 16 m1 x 15 m1. De nokhoogte bedraagt hier 7,46 m1.

Schuur 2:
Steekt u de oprit over, dan komt u aan bij de tweede schuur. Deze schuur heeft een oppervlakte van circa 92 m2. De maten bedragen 6,3 m1 x 14,53 m1.

Schuur 3:
Dit is de grootste schuur. Tevens is er een appartement gerealiseerd in deze schuur. De totale oppervlakte van deze schuur bedraagt circa 546 m2. Als we dit opsplitsen in het appartement en de schuur dan is de schuur circa 350 m2 groot en het appartement is circa 196 m2 groot.
De nokhoogte in de schuur bedraagt circa 9 meter.

Perceel:
Het royale perceel is te bereiken via een doodlopende weg, waardoor er hier enkel bestemmingsverkeer voorbij komt. Het perceel kent twee toegangen, maar wij gebruiken de achterste toegang. De oprit is hier te betreden via een mooi hekwerk.
Om het geheel goed in kaart te brengen, nemen wij u graag mee voor een vrijblijvende bezichtiging. Er is heel veel te zien, waaronder de gedraineerde paardenbak. Deze ligt naast de derde schuur. Mede door de paardenbak zijn er heel veel mogelijkheden.

Overig
De informatie op deze pagina is door ons zorgvuldig samengesteld. Echter staan wij niet in voor aansprakelijkheid inzake onjuistheden en of niet volledige informatie.

Kooijman Makelaardij meet de woningen in volgens de laatste Nen-normen (NEN2580). Verschillen in de meetuitkomsten zijn niet volledig uit te sluiten door afrondingen, interpretatieverschillen of beperkingen tijdens het uitvoeren van de inmeting.

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
141 m2
Perceel
12669 m2
Bouwjaar
1957

Woningmarkt

Huis kopen in Serooskerke

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Serooskerke . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Serooskerke en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.56 km

Kinderopvang

3.27 km

Basisschool

4.32 km

Supermarkt

4.15 km

Bioscoop

22.11 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Serooskerke Verspreide huizen Serooskerke. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 15 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Serooskerke ligt in de gemeente Schouwen-Duiveland, deze gemeente heeft in totaal 34065 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven vaker in vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Lage werkloosheid

Waarschijnlijk werkzaam in communicatie of financiële sector

Leidende functie en hoger inkomen

Geeft graag geld uit aan technologie en trends

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen