Omschrijving

Aan de Lange Blokweg in Zierikzee prijkt deze karakteristieke vrijstaande jaren '20 woning met een verrassend diepe tuin en woonprogramma op de begane grond. Heb jij altijd al aan de gewilde Lange Blokweg willen wonen? Dit is je kans! Een prachtige locatie op steenworp afstand van de binnenstad van Zierikzee en op de fiets sta je zo op het sportcomplex of bij de supermarkt. Door de diepe tuin en doordat er momenteel geen bebouwing is achter de woning heb je volop privacy aan de achterzijde, dat is ideaal.

De sfeervolle woning is er klaar voor om gemoderniseerd/gerenoveerd te worden. De woning is momenteel voorzien een woonprogramma op de begane grond: één slaapkamer op de begane grond en twee slaapkamers boven, er is mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein, de achtertuin ligt op het westen en het perceel is in totaal 480 m2 groot.

Begane grond
De woning stap je binnen in de hal met toegang tot de toiletruimte, trapopgang, slaapkamer en woonkamer. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en geeft een fijne ruimte met sfeervolle erker, elektrische sfeerhaard en veel raampartijen. Vanuit de woonkamer is er zicht op de voortuin. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van openslaande deuren naar de tuin toe. Hiernaast is de tussenkamer gelegen met inbouwkast en direct toegang tot de keuken. De keuken is voorzien van gasstel en afzuigkap. Via de keuken kom je in het tussenportaal die toegang geeft tot de eenvoudige doucheruimte. Aansluitend is de ruime bijkeuken gelegen met toegang tot de achtertuin.

Verdieping
Op de eerste verdieping tref je een ruime overloop, hier is ook de CV-ketel (2004) gesitueerd. Aan de voorzijde is een slaapkamer gelegen met opbergkasten, de tweede slaapkamer is aan de zijkant gelegen.

Buiten
De achtertuin is verrassend diep en is gelegen op het westen. De tuin is aan te leggen en is momenteel voorzien van 2 kleine houten blokhutten en kas. Doordat er geen bebouwing achter het perceel is heb je volop privacy. De voortuin is met groen en bebossing aangeplant en voorzien van een oprit.

Bijzonderheden
- Er dient rekening gehouden te worden met kosten voor modernisatie van de woning
- Verwarming/warm water via Nefit CV-ketel uit 2004
- Grotendeels dubbelglas in houten kozijnen, gedeeltelijk enkel glas en voorzetramen
- Aanvaarding in overleg

Enthousiast geworden? Graag nodigen wij je uit om de woning te komen bezichtigen. Neem hiervoor contact op met ons kantoor.

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
118 m2
Perceel
479 m2
Bouwjaar
1920

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Lange Blokweg 5, Zierikzee

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 475.000 en € 525.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Zierikzee

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Zierikzee . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Zierikzee en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.15 km

Kinderopvang

0.04 km

Basisschool

0.51 km

Supermarkt

0.4 km

Bioscoop

16.89 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Zierikzee Kaaskenswater. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 1120 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Zierikzee ligt in de gemeente Schouwen-Duiveland, deze gemeente heeft in totaal 34065 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 31.938 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen