Omschrijving

Halfvrijstaande woning, prachtig gelegen op een plaats waar geen auto's passeren en 50 m van de zeedijk verwijderd, hier mogen wij u een volledig gemeubileerde woning aanbieden, zowel te gebruiken recreatief of als permanente bewoning.

Indeling
Gang, mk. ( 5 groepen+aardlekschakelaars ), L-woonkamer ( 27 m2 ) met in de aanbouw een keuken, serre, badkamer voorzien van toilet, douchecabine, wastafel en wm-aansluiting.

Eerste verdieping
De eerste verdieping heeft twee slaapkamers waarvan één met vaste kast.

Tuin
De tuin bestaat voornamelijk uit gazon en is gelegen op oosten.

Bijzonderheden
De woning is voorzien van houten kozijnwerk met rolluiken en grotendeels dubbele beglazing, gaskachels en warm water middels geiser.

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
75 m2
Perceel
269 m2
Bouwjaar
1936

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Kaaipad 2, Hoofdplaat

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 255.000 en € 305.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Hoofdplaat

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Hoofdplaat . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Hoofdplaat en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

9.39 km

Bushalte

0.42 km

Kinderopvang

0.56 km

Basisschool

5.41 km

Supermarkt

6.79 km

Bioscoop

10.35 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Hoofdplaat Hoofdplaat. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 854 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Hoofdplaat ligt in de gemeente Sluis, deze gemeente heeft in totaal 23166 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 59 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen