Omschrijving

De woning Oesterput 4 in Hoofdplaat is een vrijstaande woning met bouwjaar 1902. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 46 m2. De perceeloppervlakte is 41 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NL


Duurste huizen in Hoofdplaat

Duurste huizen?


Type
Vrijstaande woning
Wonen
46 m2
Perceel
41 m2
Bouwjaar
1902

Meer weten? Woningwaarde, referentiepanden en misdaad.

Woningmarkt

Woningwaarde

De WOZ waarde van Oesterput 4 in Hoofdplaat is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 20.000 en € 70.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 15.000 en € 65.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Een huis kopen in Hoofdplaat? Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Hoofdplaat. We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Klik hieronder om te bekijken wat een gemiddelde woning kost in Hoofdplaat.

woningmarkt image

Treinstation

9.64 km

Bushalte

0.21 km

Kinderopvang

0.35 km

Basisschool

5.13 km

Supermarkt

6.6 km

Bioscoop

10.59 km

Woning bezichtigen

Wilt u deze woning bezichtigen dat kan via onze partner JAAP.NL. Klik op onderstaande knop.


Buurt

Deze woning ligt in de buurt Hoofdplaat Hoofdplaat. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 854 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Hoofdplaat ligt in de gemeente Sluis, deze gemeente heeft in totaal 23210 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2020.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddeld. Het aantal inbraken lag in 2019 op 23 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 45 per 10.000 inwoners.


Download voor meer buurtinformatie ons woonrapport.

woningmarkt image

Hebben meestal een laag inkomen

Wonen meestal in flat of sociale huurwoning

Meestal werkloos of werkzaam in productie industrie

Reizen met privé transport naar hun werk

Vaak op zoek naar koopjes

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen