Omschrijving

In het appartementencomplex ‘’Toren van Bourgondië’’ vindt je op de eerste verdieping dit ruime appartement die alle ruimte, rust en zorg biedt die u wenst. Dit goed onderhouden appartement is gelegen aan de rand van Sluis en kijkt deels uit over de Sluisse wallen met achterliggende polders.

U komt binnen in de hal waar zich meteen rechts de badkamer bevindt met aangepast toilet en douche. Ook de meterkast en berging zijn nabij de hal geïnstalleerd, ideaal voor extra opslag. Het woon/leefgedeelte is ruim met mooi uitzicht, veel lichtinval en loopt onmiddellijk door naar de open keuken met koelkast, vriesvak, gasfornuis en afzuigkap. Aaneensluitend aan de woonkamer bevindt zich de slaapkamer met inbouwkast.

Lekker van buiten genieten is ook geen enkel probleem door het op het noord oosten gelegen balkonnetje.

Het appartement is voorzien van extra brede deuren en diverse andere praktische voorzieningen. De woning beschikt over een eigen privé berging en heeft toegang tot de algemene fietsenstalling. Het is mogelijk om een parkeerplaats bij te kopen voor € 30.000,- K.K.

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
76 m2
Perceel
1927 m2
Bouwjaar
2001

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Hoogstraat 58, Sluis

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 5.615.000 en € 5.665.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Sluis

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Sluis . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Sluis en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.11 km

Kinderopvang

0.52 km

Basisschool

0.47 km

Supermarkt

0.61 km

Bioscoop

7.17 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Sluis Sluis. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 2911 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Sluis ligt in de gemeente Sluis, deze gemeente heeft in totaal 23166 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 5 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

65+ jaar

Waarschijnlijk met pensioen

Wonen in stedelijke of buitengebieden

Woont meestal in een appartement

Inkomen is gemiddeld

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen