Omschrijving

In Sluis valt er altijd wat te beleven. Het bruisende stadje kenmerkt zich door de gezellige winkelstraten, de ruime keuze aan horecagelegenheden en het gemak waarmee u zo de drukte verlaat en een mooie wandeling of fietstocht door de nabije natuur maakt.

Bovendien ligt sluis centraal gelegen ten opzichte van Brugge, Knokke en de prachtige Zeeuwse stranden.

Op een steenworp afstand van het centrum van Sluis staat deze prachtige vrijstaande woning. De woning werd in 2020 volledig gestript en is tot in de details smaakvol afgewerkt.


Indeling
Bij het betreden van de woning wordt u meteen omarmt door de fijne huiselijke sfeer waar de woning over beschikt. De ruime, strak afgewerkt hal verleent toegang tot de woonkamer, het gastentoilet en de trapopgang. De gehele woning is voorzien van strak afgewerkte muren en plafonds met ingebouwde spotjes.
Het gastentoilet beschikt over dezelfde warme vloer die u aantreft in de hal en is stijlvol afgewerkt.

Door middel van een deur betreedt u het leefgedeelte van de woning. Het leefgedeelte is opgesplitst in twee delen. Aan de voorzijde van de woonkamer treft u een authentieke erker aan met grote raampartijen, zodat u vanuit de bank heerlijk kunt genieten van de groene en rustige omgeving rondom de woning. Het voorste gedeelte van het leefgedeelte is nu ingericht als woonkamer. De prachtige opmaat gemaakte kasten in combinatie met de ingebouwde haard en parketvloer met visgraatmotief zorgen voor een tijdloos en stijlvol gevoel.

Het tweede gedeelte van de woonkamer is voorzien van dezelfde parketvloer met visgraatmotief die u aan de voorzijde van het woongedeelte aantreft. Dit gedeelte is wederom stijlvol ingericht en geeft u de ruimte om hier heerlijke avonden met goed gezelschap te spenderen.

Aansluitend treft u de prachtige woonkeuken aan met kookeiland. De keuken is voorzien van alle luxe, zoals een inductie kookplaat met ingebouwde afzuiging, vaatwasser, koelkast, vriezer, spoelbak en combi (stoom)oven.

De ruime keuken biedt u talloze mogelijkheden om gezellige te dineren met uw familie en vrienden. Hier ontbreekt er wederom geen ruimte om gasten te ontvangen, zo kunt u plaatsnemen aan de langwerpige tafel, het kookeiland of de ingebouwde bank aan de zijkant van de keuken.

De achtergevel van de keuken beschikt over een brede schuifpui, waardoor u direct de prachtig aangelegde tuin inloopt en extra veel natuurlijke lichtinval heeft in de woning. De hoge plafonds en natuurlijke elementen in combinatie met de vele lichtinval zorgen voor een sfeervolle uitstraling.


Eerste verdieping
De eerste verdieping beschikt over twee slaapkamers en twee badkamers. De master-bedroom is gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikt over openslaande deuren die u leidt tot het ruime balkon. Aansluitend treft u de eerste badkamer aan voorzien van prachtige warme marmeren elementen, een ligbad, dubbele wastafel inclusief meubel en design radiator. De prachtige goudkleurige kranen in combinatie met het marmer zorgen voor een sfeervol gevoel. Bovendien is de badkamer voorzien van een dakraam waardoor deze optisch nog groter lijkt.

De tweede kamer is nu in gebruik als logeerkamer. Aansluitend treft u de tweede badkamer aan. De badkamer is strak afgewerkt en evenals de eerste badkamer voorzien van marmeren elementen, deze keer met zwartmarmer en de kranen en elementen zijn rosé goud afgewerkt. De badkamer beschikt over een douche, toilet en een wastafel inclusief meubel.


Tweede verdieping
Als laatste treft u op de tweede verdieping een extra kamer aan, die perfect kan dienen als derde slaapkamer. Door middel van een groot dakkapel is er extra woonoppervlakte gecreëerd.

Tuin
Aansluitend aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruim terras, waar u uitzicht heeft op de strak aangelegd, groene maar toch onderhoudsvriendelijke tuin. Zowel de voor- als achtertuin biedt veel privacy.

Bijzonderheden
- Volledig dubbelglas
- Volledig gerenoveerd in 2020
- Luxe afgewerkt
- Twee ruime badkamers
- Tuin met veel Privacy
- Meubilering (gedeeltelijk) ter overname

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
149 m2
Perceel
580 m2
Bouwjaar
1924

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde St. Annastraat 42, Sluis

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 875.000 en € 925.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Sluis

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Sluis . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Sluis en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.23 km

Kinderopvang

0.6 km

Basisschool

0.9 km

Supermarkt

0.09 km

Bioscoop

7.78 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Sluis Sluis. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 2911 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Sluis ligt in de gemeente Sluis, deze gemeente heeft in totaal 23166 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 5 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen