Omschrijving

Op een mooie rustige woonlocatie gelegen degelijke 2^1-kapwoning met aanbouw, garage, berging en royale tuin. Deze op te frissen woning is gebouwd in 1957, heeft een inhoud van 353 m3, 105 m2 woonoppervlak en staat op een gunstig gelegen perceel van 319 m2 eigen grond.

Indeling:
Ruime lichte hal met meterkast, trap naar de verdieping en een toiletruimte ruime L-vormige woonkamer, in de aanbouw een ruime woonkeuken, welke is voorzien van een eenvoudig keukenblok met gaskookplaat, afzuigkap en oven, bijkeuken/berging en een garage. Aan de voorzijde van de woning vind je een verzorgde voortuin met oprit/parking en aan de achterzijde een riante achtertuin met tuinhuis.

1e verdieping:
Overloop met luik naar de zolder en toegang tot 3 volwaardige slaapkamers. De eenvoudige badkamer beschikt over een douche en wastafelmeubel.

2e verdieping:
Bergzolder.

Deze, zeker voor starters of investeerders, zeer interessante en betaalbare woning is verder voorzien van hardhouten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing, centrale verwarming (HR combi, bj 2020, huurtoestel), vernieuwde groepenkast en dakisolatie. Energielabel E.

Absoluut een investering waard!

Vraagprijs: € 197.500,- k.k.
Aanvaarding direct.

Lees meer


Type
2-onder-1-kap
Wonen
105 m2
Perceel
305 m2
Bouwjaar
1957

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Hollandiastraat 3, Sas van Gent

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 225.000 en € 275.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Sas van Gent

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Sas van Gent . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Sas van Gent en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.25 km

Kinderopvang

0.12 km

Basisschool

0.33 km

Supermarkt

0.43 km

Bioscoop

12.25 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Sas van Gent Kern Sas van Gent. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 1780 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Sas van Gent ligt in de gemeente Terneuzen, deze gemeente heeft in totaal 54463 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen