Omschrijving

Vraagprijs € 298.000,- k.k.

In het centrum van de stad, op loopafstand van de winkels en andere voorzieningen, staat deze zeer ruime en karakteristieke halfvrijstaande woning met aanbouw en tuin. Dit pand is gebouwd omstreeks 1900 en is in 1985 fors aangebouwd, gerenoveerd en voorzien van nieuwe kapconstructie. Inhoud 785 m3 en maar liefst 184 m2 woonoppervlak!!

Indeling:
Lange hal met meterkast en een fraaie houten trap naar de verdieping, grote L-vormige woonkamer met laminaatvloer en een schouw met open haard. In de aanbouw vind je een tussenhalletje met toiletruimte en toegang tot de heerlijke woonkeuken met een complete inbouwkeuken in hoekopstelling en v.v. gaskookplaat, afzuigkap, oven, magnetron en een vaatwasser. Vanuit de keuken heb je nog toegang tot de praktische bijkeuken en is er een achterdeur naar de onderhoudsvriendelijk aangelegde achtertuin met terras, degelijke schutting, achterom en de aangebouwde berging/hobbyruimte.

1e verdieping:
Grote overloop met toegang tot de 4 slaapkamers en de nette badkamer met dubbel wastafelmeubel, toilet en een douche. De 2e verdieping is bereikbaar via een vaste trap in één van de slaapkamers.

2e verdieping:
Grote open ruimte met dakkapellen, welke nu in gebruik is als hobbyruimte (biljartkamer). Door de omvang is deze verdieping uitermate geschikt voor meerdere extra slaapkamers of een thuiswerkplek!

Bijzondeheden:
- hardhouten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing en rolluiken
- centrale verwarming (Intergas HR combi bjr 2021)
- vernieuwde groepenkast + bedrading (9 groepen + aardlek)
- vloer-, dak- en muurisolatie

Lees meer


Type
Hoekwoning
Wonen
184 m2
Perceel
194 m2
Bouwjaar
1901

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Vlooswijkstraat 24, Terneuzen

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 485.000 en € 535.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Terneuzen

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Terneuzen . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Terneuzen en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.43 km

Kinderopvang

0.48 km

Basisschool

0.93 km

Supermarkt

0.19 km

Bioscoop

0.49 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Terneuzen Binnenstad-Java. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 3462 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Terneuzen ligt in de gemeente Terneuzen, deze gemeente heeft in totaal 54463 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 19.194 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 30 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Wonen in urbane gebieden

Inkomen is boven modaal

Werkloosheid is bovengemiddeld

Werken in de mijnbouw, productie, energie of retail

Wonen in twee-onder-een-kap-woningen of rijtjeshuizen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen