Omschrijving

Aan één van de leukste straten in Zaamslag staat deze karakteristieke jaren '30 woning. De woning heeft 3 slaapkamers en is aan de achterzijde flink uitgebouwd. Met een aparte zij-ingang is hierdoor ook eventueel de mogelijkheid om een kantoor, praktijk of salon aan huis te houden.

Indeling
We beginnen in de hal met meterkast en originele bordestrap naar de eerste verdieping. Onder de trap bevindt zich een praktische trapkast waar ook de cv-installatie is. Vanuit de hal is zowel de open keuken als de woonkamer te bereiken.

De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd en is met een lengte van 11,5 meter hierdoor een zeer aangename leefruimte. De grote raampartijen geven een fijn lichtinval en de neutrale laminaatvloer is makkelijk in onderhoud en te combineren met je meubels. Indien gewenst kunnen er nog tuindeuren geplaatst worden om nog meer contact met de tuin te maken.

De open keuken is opgesteld in een rechte wandopstelling en beschikt over een gasfornuis met afzuigkap, koelkast, combi-oven en vaatwasser. Tevens is er nog plek om een extra vriezer neer te zetten. Alle ingrediënten voor jouw succesvolle gerechten zijn aanwezig! Aansluitend aan de keuken bevindt zich een aanbouw waar de badkamer, apart toilet en zeer ruime berging zijn gesitueerd.

De badkamer is volledig betegeld in een eigentijdse stijl en beschikt over een wastafel met meubel en inloopdouche. Het toilet is in dezelfde stijl uitgevoerd. Via een corridor bereik je de zeer ruime berging. Hier zijn tevens de aansluitingen voor de wasapparatuur. Deze ruimte zou zich perfect kunnen lenen als hobbyruimte, maar omdat er een aparte ingang is ook de mogelijkheid voor kantoor, praktijk of salon aan huis. Via de berging is de tuin bereikbaar.

1e verdieping
Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers. De wanden van de slaapkamers zijn afgewerkt met glasvliesbehang en dus makkelijk te veranderen van kleur indien gewenst. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde. Deze kamer beschikt nog over een bergruimte en is voorzien van een kunststof kozijn met hor. Aan de achterzijde van de woning zijn twee vrijwel gelijke slaapkamers. Beide slaapkamers hebben een rolluik. Over de gehele eerste verdieping ligt een mooie neutrale laminaatvloer.

2e verdieping
De tweede verdieping is via een vlizotrap te bereiken en is bedoeld als bergzolder. Ideaal voor de jaarlijkse feestversiering en koffers.

Tuin:
De tuin heeft een diepte van ruim 16 meter. Voor zowel zon als schaduw is er dus altijd plek! De tuin heeft een groot gazon en kan nog helemaal en eenvoudig naar eigen wens worden ingericht.

Algemeen:
- Karakteristieke jaren '30 woning met 3 slaapkamers
- Voorzien van dubbel glas
- Gedeeltelijk voorzien van rolluiken
- Mogelijkheid voor kantoor of praktijk aan huis
- Cv installatie (2011)

Enthousiast?! Neem voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtigingsafspraak contact op met ons kantoor.

Lees meer


Type
2-onder-1-kap
Wonen
95 m2
Perceel
238 m2
Bouwjaar
1925

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Axelsestraat 53, Zaamslag

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 335.000 en € 385.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Zaamslag

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Zaamslag . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Zaamslag en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.27 km

Kinderopvang

0.47 km

Basisschool

0.15 km

Supermarkt

0.33 km

Bioscoop

6.96 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Zaamslag Kern Zaamslag. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 2112 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Zaamslag ligt in de gemeente Terneuzen, deze gemeente heeft in totaal 54463 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen