Stoppeldijkveer 2

4543NP, Zaamslag

Niet in verkoop

De woning Stoppeldijkveer 2 in Zaamslag is een vrijstaande woning met bouwjaar 1977. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 205 m2. De perceeloppervlakte is 910 m2.


Duurste huizen in Zaamslag

Duurste huizen?


Type
Vrijstaande woning
Wonen
205 m2
Perceel
910 m2
Bouwjaar
1977

Meer weten? Woningwaarde, referentiepanden en misdaad.

Woningmarkt

Woningwaarde

De WOZ waarde van Stoppeldijkveer 2 in Zaamslag is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 220.000 en € 270.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 235.000 en € 285.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Een huis kopen in Zaamslag? Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Zaamslag. We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Klik hieronder om te bekijken wat een gemiddelde woning kost in Zaamslag.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.12 km

Kinderopvang

2 km

Basisschool

2.33 km

Supermarkt

2.48 km

Bioscoop

9.51 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Zaamslag Buitengebied Zaamslag. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 25 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Zaamslag ligt in de gemeente Terneuzen, deze gemeente heeft in totaal 54426 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2020.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 24.967 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.Download voor meer buurtinformatie ons woonrapport.

woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen