Omschrijving

De woning Frank van Borselenstraat 34 in Sint-Maartensdijk is een tussenwoning met bouwjaar 2023. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 94 m2. De perceeloppervlakte is 5503 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NLType
n.n.b.
Wonen
94 m2
Perceel
5503 m2
Bouwjaar
2023

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Frank van Borselenstraat 34, Sint-Maartensdijk

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 65.000 en € 115.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Sint-Maartensdijk

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Sint-Maartensdijk . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Sint-Maartensdijk en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

-

Kinderopvang

0.19 km

Basisschool

0.17 km

Supermarkt

0.28 km

Bioscoop

-

Buurt

De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 17.204 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.woningmarkt image

Hebben meestal een laag inkomen

Wonen meestal in flat of sociale huurwoning

Meestal werkloos of werkzaam in productie industrie

Reizen met privé transport naar hun werk

Vaak op zoek naar koopjes

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen