Omschrijving

Ontdek de perfecte oase in het groene hart van het buitengebied! Deze unieke vrijstaande woning biedt eindeloze mogelijkheden voor jouw droomleven. Met 9700 m2 eigen grond en een adembenemend uitzicht omringd door rust en natuur, is dit de ideale plek om jezelf te omringen met sereniteit. Op een steenworp afstand vind je Oosterschelde met alle mogelijkheden voor duiken, wandelen en fietsen.

Stap binnen in deze karaktervolle woning, "de Glinsterberg", die wacht om gemoderniseerd te worden naar jouw persoonlijke smaak. Met een energielabel C (vaststellingsdatum 08-05-2023) als deel van de solide basis kun je hier jouw droomhuis creëren. De ruime indeling biedt alle ruimte die je nodig hebt om je eigen stempel te drukken en een warme, moderne sfeer te creëren. De woning beschikt over een slaapkamer en badkamer op de begane grond en is dus levensloopbestendig. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers gelegen maar door de riante overloop is er ruimte voor het realiseren van een 3e slaapkamer.

En wat een weelde aan buitenruimte! Met maar liefst 9700 m2 eigen grond is er meer dan genoeg ruimte om te genieten van het buitenleven. De uitgestrekte tuin biedt de mogelijkheid om in alle privacy te genieten, terwijl de nabijgelegen weilanden perfect zijn om je passie voor paarden tot leven te brengen. Stel je voor hoe je je trouwe viervoeters hier kunt laten grazen, terwijl je zelf geniet van de rust en de schoonheid om je heen. Er bevindt zich in de tuin een stenen schuur en een stalruimte.

Of je nu een liefhebber bent van paarden, een natuurliefhebber of gewoon op zoek bent naar een vredige omgeving om thuis te komen, deze woning heeft het allemaal. Met de vrijheid om je eigen visie tot leven te brengen en een omgeving die rust en ontspanning biedt, is dit de plek waar dromen werkelijkheid kunnen worden.

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om jouw eigen stukje paradijs te creëren in het buitengebied. Neem vandaag nog contact met ons op en laat je betoveren door de mogelijkheden die deze vrijstaande woning met 9700 m2 eigen grond te bieden heeft. Jouw toekomstige droomleven wacht op je!

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
132 m2
Perceel
1960 m2
Bouwjaar
1980

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Pierhoekseweg 2, Sint-Maartensdijk

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 45.000 en € 95.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Sint-Maartensdijk

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Sint-Maartensdijk . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Sint-Maartensdijk en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

1.71 km

Kinderopvang

2.01 km

Basisschool

2.29 km

Supermarkt

2.36 km

Bioscoop

12.89 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Sint-Maartensdijk Verspreide huizen Sint-Maartensdijk. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 19 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Sint-Maartensdijk ligt in de gemeente Tholen, deze gemeente heeft in totaal 26085 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen