Omschrijving

De woning Bakstraat 8 in Tholen is een appartement met bouwjaar 1980. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 109 m2. De perceeloppervlakte is 204 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NLType
Appartement
Wonen
109 m2
Perceel
204 m2
Bouwjaar
1980

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Bakstraat 8, Tholen

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 125.000 en € 175.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Tholen

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Tholen . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Tholen en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

6.69 km

Bushalte

0.41 km

Kinderopvang

0.07 km

Basisschool

0.51 km

Supermarkt

0.52 km

Bioscoop

5.95 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Tholen Tholen. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 2574 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Tholen ligt in de gemeente Tholen, deze gemeente heeft in totaal 25757 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 23 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 45 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

65+ jaar

Waarschijnlijk met pensioen

Wonen in stedelijke of buitengebieden

Woont meestal in een appartement

Inkomen is gemiddeld

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen