Omschrijving

Het huisje met de roze voordeur is te koop! Deze woning laat zich omschrijven als bijzonder sfeervol, met op de begane grond een gezellige woonkamer (met details als glas-in-lood ramen en balkenplafond), keuken en sanitaire ruimte (badkamer met douche, toilet en wasmachine opstelling), 2 slaapkamers op de eerste verdieping en 3e (slaap)kamer op de tweede verdieping. Superleuk als je gaat starten! En dit alles op een leuke locatie in het oude centrum van Tholen! Wat wil je nog meer?!

Begane grond:
Entree met de meterkast (5 groepen, aardlekschakelaar en slimme meters) en deur naar de woonkamer.

Woonkamer:
Sfeervolle woonkamer, met aan de voorzijde glas-in-lood ramen en open trap naar de 1e verdieping. In de woonkamer ligt een nette laminaatvloer.

Keuken:
Aan de achterzijde van de woning gelegen keuken, geplaatst in lengte-opstelling en voorzien van een 5 pits gaskookplaat, vlakscherm afzuigkap, oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie. De keuken heeft een tegelvloer.

Badkamer:
Sanitaire ruimte met inloopdouche, toilet (hangcloset), wastafel en wasmachine-opstelplaats. De ruimte wordt mechanisch geventileerd.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping bereik je via de overloop de 2 slaapkamers op deze verdieping. Zowel aan de voor- als achterzijde van de woning is een slaapkamer gelegen. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een vaste kast. Op de overloop en in de slaapkamers ligt een laminaatvloer.

2e verdieping:
Via een vaste trap is er toegang tot de 2e verdieping, met een 3e (slaap)kamer. In een vaste kast is de CV-combiketel (Remeha Avanta, 2012) weggewerkt. Aan beide zijdes is een dakraam geplaatst.

Algemeen:
- Sfeervolle 4 kamer tussenwoning;
- Leuke locatie in het oude centrum (beschermd stadsgezicht);
- Gedeeltelijk dubbel glas;
- Centrum-1 bestemming (naast wonen past ook een bedrijf, detailhandel, dienstverlening, kantoor of bijvoorbeeld een atelier binnen de bestemming);
- Aanvaarding: in overleg (indicatie: september 2022).

Mark Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij.

Wil je de woning bezichtigen? Van harte welkom na een met Mark Makelaardij gemaakte afspraak.

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
70 m2
Perceel
47 m2
Bouwjaar
1955

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Dalemsestraat 6, Tholen

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 205.000 en € 255.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Tholen

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Tholen . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Tholen en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

6.73 km

Bushalte

0.41 km

Kinderopvang

0.06 km

Basisschool

0.46 km

Supermarkt

0.53 km

Bioscoop

6 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Tholen Tholen. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 2574 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Tholen ligt in de gemeente Tholen, deze gemeente heeft in totaal 26085 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 31.938 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 25 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen