Omschrijving

NIEUW!

12 grote en luxe nieuwbouwappartementen op de begane grond, 1e- en 2e verdieping met eigen berging, een zonnig terras of balkon en ruime gelegenheid tot parkeren.

Deze exclusieve woningen aan de Molenvlietsedijk maken onderdeel uit van een nieuw te bouwen wooncomplex en wijk in ontwikkeling Stadszicht II Tholen.

De woningen worden gebouwd in een gemoedelijke en rustige woonomgeving in de directe nabijheid of op loopafstand van de wijkvoorzieningen (o.a. winkels, scholen en ontspanning) en het centrum van de oude stad met al haar karakteristieke schoonheid en bezienswaardigheden.

Tholen heeft een historische stadskern, die nog grotendeels omringd is door wallen en vesten. De stadskern wordt daarnaast gedeeltelijk begrensd door een haven. Het gebied binnen de vesten is sinds 1991 beschermd stadsgezicht en is daarmee een van de beschermde stads- en dorpsgezichten in Zeeland. Verder telt de stad tientallen rijksmonumenten.
Vanuit dit idyllische en waterrijke vestingstadje, nabij de Oosterschelde op de grens van Zeeland en Noord-Brabant, ben je binnen 15 minuten in Bergen op Zoom, binnen 25 minuten in Roosendaal en sta je in nog geen 40 minuten in het centrum van Breda. Of wil je liever naar Rotterdam of Antwerpen? Reken op ongeveer 3 kwartier en je bent ook hier op de plek van bestemming.
De appartementen worden levensloopbestendig afgewerkt en voorzien van onder andere modern sanitair en een complete inbouwkeuken. Om de energielasten tot een minimum te beperken, worden de woningen goed geïsoleerd. De woningen hebben bovendien geen gasaansluiting meer, maar worden uitgerust met een warmtepomp. Die haalt de energie voor verwarming en koeling uit de lucht en zorgt daarmee voor een aangenaam binnenklimaat met een optimale energiezuinigheid en lage energielasten tot gevolg.

De bouw dient nog gestart, dus u hebt in overleg met de aannemer nog volop keuze in de afwerking van uw appartement.

Het plan is ontwikkeld door Bouwgroep De Nijs – Soffers, een gezond familiebedrijf met een rijke historie en ervaring. De onderneming is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf, een begrip in de regio en verre omstreken.

Koopsommen V.O.N. (inclusief Btw) vanaf € 290.000,- tot € 445.000,-

Hebt u interesse en wilt u graag meer weten over het project? Vraagt u dan naar de brochure en het intekenformulier. Wij reserveren graag het bouwnummer naar u keuze zolang de voorraad strekt.

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
111 m2
Perceel
1181 m2
Bouwjaar
2024

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Molenvlietsedijk 8, Tholen

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 475.000 en € 525.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Tholen

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Tholen . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Tholen en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

8.02 km

Bushalte

1.11 km

Kinderopvang

0.55 km

Basisschool

0.75 km

Supermarkt

1.3 km

Bioscoop

7.3 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Tholen Verspreide huizen Tholen. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 16 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Tholen ligt in de gemeente Tholen, deze gemeente heeft in totaal 26085 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen