Burgemeester Stemerdinglaan 114

4388KB, Oost-Souburg

Niet in verkoop

De woning Burgemeester Stemerdinglaan 114 in Oost-Souburg is een tussenwoning met bouwjaar 1970. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 109 m2. De perceeloppervlakte is 144 m2.


Duurste huizen in Oost-Souburg

Duurste huizen?


Type
Tussenwoning
Wonen
109 m2
Perceel
144 m2
Bouwjaar
1970

Woningmarkt

Woningwaarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is:
Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket.

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 205.000 en € 255.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Een huis kopen in Oost-Souburg? Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Oost-Souburg. We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Klik hieronder om te bekijken wat een gemiddelde woning kost in Oost-Souburg.

woningmarkt image

Treinstation

0.86 km

Bushalte

0.23 km

Kinderopvang

0.19 km

Basisschool

0.54 km

Supermarkt

0.22 km

Bioscoop

3.56 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Oost-Souburg Kern Oost-Souburg Oost. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 5768 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Oost-Souburg ligt in de gemeente Vlissingen, deze gemeente heeft in totaal 44360 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2020.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen