Cornelis van Perestraat 6

4388CD, Oost-Souburg

Niet in verkoop

De woning Cornelis van Perestraat 6 in Oost-Souburg is een vrijstaande woning met bouwjaar 1957. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 112 m2. De perceeloppervlakte is 216 m2.


Duurste huizen in Oost-Souburg

Duurste huizen?


Type
Vrijstaande woning
Wonen
112 m2
Perceel
216 m2
Bouwjaar
1957

Woningmarkt

Woningwaarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is:
Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket.

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 275.000 en € 325.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Een huis kopen in Oost-Souburg? Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Oost-Souburg. We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Klik hieronder om te bekijken wat een gemiddelde woning kost in Oost-Souburg.

woningmarkt image

Treinstation

0.11 km

Bushalte

0.27 km

Kinderopvang

0.1 km

Basisschool

0.04 km

Supermarkt

0.43 km

Bioscoop

2.87 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Oost-Souburg Kern Oost-Souburg West. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 5276 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Oost-Souburg ligt in de gemeente Vlissingen, deze gemeente heeft in totaal 44360 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2020.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddeld. Het aantal inbraken lag in 2019 op 67 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 45 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Wonen in urbane gebieden

Inkomen is boven modaal

Werkloosheid is bovengemiddeld

Werken in de mijnbouw, productie, energie of retail

Wonen in twee-onder-een-kap-woningen of rijtjeshuizen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen