Omschrijving

Aan de Hogeweg 88 in Vlissingen mag Neeskens Makelaars u een net appartement/studio te koop aanbieden. Het geheel is gelegen in een rustige woonwijk op korte afstand van de President Rooseveltlaan. Deze fraaie studio is gelegen op de hoek van het pand en voorzien van een tweetal kamers, een keuken en badkamer. Daarnaast is er een kleine patio aanwezig om buiten te zitten.

Dit pand is zowel te gebruiken als kantoor- of praktijkruimte of als woning. Heeft u vragen over de bestemming? Neem dan gerust even contact op met ons kantoor voor meer informatie.

KENMERKEN
- Rustig gelegen
- Op korte afstand diverse basisvoorzieningen
- Twee kamers
- Nette keuken en badkamer
- Kantoor- of praktijkruimte mogelijk
- Wonen mogelijk

Bekijk de meest uitgebreide presentatie van deze woning op de website van Neeskens Makelaars. Hier bekijk je o.a. de digitale bezichtiging aan de hand van onze uitgebreide 360 graden Matterport tour en vraag je eenvoudig een brochure of bezichtiging aan.

INDELING
Vanaf de stoep stapt u direct de woonkamer/kantoorruimte in. Door de twee grote raampartijen komt veel daglicht naar binnen. Vanuit deze ruimte krijgt u toegang naar een slaapkamer of 2e kantoorruimte en de keuken. De keuken verkeerd in uitstekende staat en beschikt over een afzuigkap, gaskookplaat, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. Vanuit de keuken is er toegang naar de badkamer met douche, wastafel, aansluiting voor de wasmachine en de cv-installatie. Tevens treft u hier een apart toilet.

Overig
De informatie op deze pagina is door ons zorgvuldig samengesteld. Echter staan wij niet in voor aansprakelijkheid inzake onjuistheden en of niet volledige informatie.

Neeskens Makelaars meet de woningen in volgens de laatste Nen-normen (NEN2580). Verschillen in de meetuitkomsten zijn niet volledig uit te sluiten door afrondingen, interpretatieverschillen of beperkingen tijdens het uitvoeren van de inmeting.

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
34 m2
Perceel
210 m2
Bouwjaar
1954

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Hogeweg 88, Vlissingen

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 125.000 en € 175.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Vlissingen

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Vlissingen . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Vlissingen en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.98 km

Bushalte

0.25 km

Kinderopvang

0.12 km

Basisschool

0.15 km

Supermarkt

0.95 km

Bioscoop

1.01 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Vlissingen Bloemenlaan e.o. West. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 7464 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Vlissingen ligt in de gemeente Vlissingen, deze gemeente heeft in totaal 44358 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 23 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Hebben meestal een laag inkomen

Wonen meestal in flat of sociale huurwoning

Meestal werkloos of werkzaam in productie industrie

Reizen met privé transport naar hun werk

Vaak op zoek naar koopjes

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen