Omschrijving

De woning Diepenbrockstraat 26 in Hazerswoude-Rijndijk is een hoekwoning met bouwjaar 2006. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 73 m2. De perceeloppervlakte is 82 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NL


Duurste huizen in Hazerswoude-Rijndijk

Duurste huizen?


Type
Hoekwoning
Wonen
73 m2
Perceel
82 m2
Bouwjaar
2006

Woningmarkt

Woningwaarde

De WOZ waarde van Diepenbrockstraat 26 in Hazerswoude-Rijndijk is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 180.000 en € 230.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 195.000 en € 245.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Een huis kopen in Hazerswoude-Rijndijk? Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Hazerswoude-Rijndijk. We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Klik hieronder om te bekijken wat een gemiddelde woning kost in Hazerswoude-Rijndijk.

woningmarkt image

Treinstation

4.48 km

Bushalte

0.52 km

Kinderopvang

0.09 km

Basisschool

0.3 km

Supermarkt

0.32 km

Bioscoop

4.8 km

Woning bezichtigen

Wilt u deze woning bezichtigen dat kan via onze partner JAAP.NL. Klik op onderstaande knop.


Buurt

Deze woning ligt in de buurt Hazerswoude-Rijndijk Zonneveld. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 5613 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Hazerswoude-Rijndijk ligt in de gemeente Alphen aan den Rijn, deze gemeente heeft in totaal 111897 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2020.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 31.938 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.woningmarkt image

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen