Rijndijk 7

2394AA, Hazerswoude-Rijndijk

Niet in verkoop

De woning Rijndijk 7 in Hazerswoude-Rijndijk is een vrijstaande woning met bouwjaar 1930. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 215 m2. De perceeloppervlakte is 1928 m2.


Duurste huizen in Hazerswoude-Rijndijk

Duurste huizen?


Type
Vrijstaande woning
Wonen
215 m2
Perceel
1928 m2
Bouwjaar
1930

Meer weten? Woningwaarde, referentiepanden en misdaad.

Woningmarkt

Een huis kopen in Hazerswoude-Rijndijk? Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Hazerswoude-Rijndijk. We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Klik hieronder om te bekijken wat een gemiddelde woning kost in Hazerswoude-Rijndijk.

woningmarkt image

Treinstation

4.12 km

Bushalte

0.51 km

Kinderopvang

0.47 km

Basisschool

2.13 km

Supermarkt

1.37 km

Bioscoop

5.12 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Hazerswoude-Rijndijk Rijndijk. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 392 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Hazerswoude-Rijndijk ligt in de gemeente Alphen aan den Rijn, deze gemeente heeft in totaal 111897 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2020.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 31.938 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.Download voor meer buurtinformatie ons woonrapport.

woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen